Sizce Test pozitif mi?

ay yanlış yazmışın canım batıma 1 gün var yazcaktım
tahlil yaptırdım bebeğim var
beta hcg 110,51

Ooo harika haber
hayırlı olsun canım..
Ben dün dayanamayıp ovulasyon testi ile denedim, buradaki başka topiklerde ovulasyon testi ile pozitif sonuc olan olmuş dıye okudum, ben silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama çok da sevinmedim tabi :)
evde bir tane erken gebelik testi var, onu yapmak için biraz daha bekliyorum, ne olur ne olmaz diye..
daha önceki aylarda o kadar cok yaptım ki, hep negatif hep negatif.. hemen umutlanmak istemiyorum..
gerçi bir kere pozitif oldu ama o da kimyasalmış
neyse bu ay çok ümitliyim, çatlatma iğnesi oldum, hala akıntım var.. iğnenin yan etkisi de olabilir tabii.
ay neyse cok uzun yazdım, tebrik ederim canım tekrardan, Darısı başıma inşallah..

İns canım allah gönlüne göre versin tez. Zamanda
önümüzdeki pazartesi tekrar doktora gotcem evet hamileyim ama kesem yok pazartesi belli olur dedi

23 EKİM di canımm
ilk denememde hamile kaldım nasıl oldu bilmiyorum
ama olmaz diye düşündüm
seninle aynı hamile kalmışız
senin kesen göründümü

Ayy ayniyiz:) benim sat ta 23 ekim bizimde ilk denemede oldu çok şükür :)) ben dün dr a gittim bata 1687 olmuş kese xok küçüktür 2 3 hafta sonrs gel direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya başka bi Dr a gitmeyi düşünüyorum kese icin

bana da baktı kesen görünmüyor pazartesi
bakıcaz dedi kan değerine bakmadı
pazartesi gel direk kesene bakarız dedi
özele gidiyorum korkuyorum devletten

bana da baktı kesen görünmüyor pazartesi
bakıcaz dedi kan değerine bakmadı
pazartesi gel direk kesene bakarız dedi
özele gidiyorum korkuyorum devletten

Bende özel arıyorum şimdi oraya devam edeceğim başlangıçta devlete gitmem gerekti is yerime yakın olduğu için bundan sonrasına bakacağız artik. Sen nerde yaşıyorsun

Bende özel arıyorum şimdi oraya devam edeceğim başlangıçta devlete gitmem gerekti is yerime yakın olduğu için bundan sonrasına bakacağız artik. Sen nerde yaşıyorsun
esk de canım ümite başladım direk
valla canım daha önemli kobay g,ibi davranıyorlar
bide 4 kişi bnirdsen giriyor içeri ne biçim yer anlamadım

inş.. canım şu keseleri bi görelim de

Evet ya burdaki dr gerek yok direk kalp atisini duyalim deyince kafam karıştı benimde ya dis gebelikse bakmak gerekmez mi dedim değerlerin yüksek dış gebelik olamaz korkma dedi ama insan ister istemez görmek istiyor keseyi o yuzdrn haftaya kadar başka bi Dr bulmam gerek

inş.. canım özele git hemen ultrasona bakıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…