- 7 Ocak 2022
- 385
- 46
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Gecinebiliyorsanız uygun.Şuan için kendime iş buldum 3500 lira aylık günde 6 saat sizce uygun mu
Geçinmek anlamında değil ama borcum var biraz onları ödemek icinGecinebiliyorsanız uygun.
Haftada kaç gün çalışacaksınız? Tam zamanlı ise bence çok az 3500 lira. Asgari ücretin bile altında. Part time ise olabilir ama.Şuan için kendime iş buldum 3500 lira aylık günde 6 saat sizce uygun mu
6 saat sadece çalışacm 5 günHaftada kaç gün çalışacaksınız? Tam zamanlı ise bence çok az 3500 lira. Asgari ücretin bile altında. Part time ise olabilir ama.
Evet öyle düşündüm şimdi iş bulamıyorum belki diceksiniz market var orda çalış diye ama alışkın değilimBorç varsa olabilir Sonuçta part time bir iş.
Market işi zormuş ama önü açık bir meslek. Diplomanız varsa..Evet öyle düşündüm şimdi iş bulamıyorum belki diceksiniz market var orda çalış diye ama alışkın değilim
Saatine göre iyi.Şuan için kendime iş buldum 3500 lira aylık günde 6 saat sizce uygun mu
bu zamanda iyi ihtiyacınız varsa ne güzel denk gelmiş sizin adınıza sevindim bende düşünüyorum bu pahalılıkta en azından ek gelir haftada beş gün 6 saat ideal parasıŞuan için kendime iş buldum 3500 lira aylık günde 6 saat sizce uygun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?