Söz Kesimi sizce söz için hangisi daha hoş..2si arasında kararsız kaldmm:((

sizce söz için hangisi daha hoş..2si arasında kararsız kaldmm:((

• Ankete Katılan
    58
iki elbisede çok tatlı ama 1. elbiseyi daha çok begendim daha sade geldi bana.. hayırlı olsun mutluluklar bu arada..

Hepsi çok şık görünüyor, 2. ayrı bi güzel sanki

1. elbise çok hoş geldi banada umarım çok mutlu olursun canııımm

ev içi aile arası ise 1 salon ise 2 ... mutluluklar canım

ÇEyiz topiğine yazmıştım canımm ama burayada yazasımm geldi.. 2. resim diyorumm :109:

birinci elbise daha sık daha agır geldi bana bence en iyisi o 2. elbise daha parti elbisesi gibi sanki

kızlar söz evde olucak ben ikisini de beğendm krar veremiorm 1. çok cici bici hanım hanımcık ama ona basit kaçar diyenler de oldu..
annem ve erkek arkadaşm 2.yi beğendiler..
biz nişan istemiorz yani hepsi aynı anda evde olucak bunu da göz önüne almam lazm..kafam baya karışık yani..
bu arada hemen deil temmuz gibi sözlenicez ama bende ki bu tezcanlılık kmsede yoktur heralde bulunca kaçırmak istemedm

kafan böyle çok karışacak sanki..çünkü herkes farklı şeyler yazıyor..yine görüşümü belirteyim.ben olsam 2.ciyi tercih ederdim çünkü evde olacak ve aynı zamanda söz nişan birarada olacak bir kere olacak yani..böyle neşeli bi elbise giymek daha hoş olacaktır..eğlen çoş şımar gülücükler saç etrafa ben öyle yapmıştım:))))))))

1nci fotoğraftaki elbise çok hoş..şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…