- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
Herkese iyi pazarlar diliyorum. Konu sanırım birazcık karmaşık olacak şimdiden kusura bakmayın lütfen
Kendimi o kadar gergin hissediyorum ki bu aralar anlatamam normalde çok sakin ve keyifli biriyimdir. Sizce bu ruh halinin ve gerginliğim sebebi ne olabilir..Bunun iki sebebi var gibime geliyor; 1.si aşık olmaktan çok korkmak; kendimi sürekli onu düşünürken buluyorum ve onu özlediğimi hissediyorum ve bu böyle devam ettikçe içimde müthiş bir sorgulama başlıyor ve gerçek anlamda kendime çok kızıyorum. Ama biliyorum ki böyle bir ilişki başlasa mutlu olamayacağım çünkü karşı tarafla hayat görüşlerimiz benzemiyor( duygusal ilişkilere realist açıdan bakmaya çalışanlardanım) Gerginliğim 2.sebebi ise aylar öncesinden yurt dışında çalışmak için birkaç yere başvuru yapmıştım görüşmeler olumlu geçti ve nihai sonucu bekliyorum bu aralar. Bilmiyorum hanımlar ruh halim hiç iyi değil bu aralar; yardımlarınızı morallerinizi bekliyorum. Hiç kimseye bir şey anlatmadım bu konuda içim içimi yiyor anlayacağınız
Sanki bir girdabın içine çekiliyormuşum gibi hissediyorum.Bana olan tavsiyelerinizi dinlemeye ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden..