Ben hayalet bı çizgi gördüm sanki ama bilemedim canım benimde adetten 6 gün önce erken gebelik testinde böyle çıktı sonra adetim 2 gün gecikti pozitif çıktı hatta ilk yaptığım testteki çizgiyi ben dışında kimse göremediAdete 6-7 gün var. 3 haziran yumurtlamamdı. Gebelik varmı sizce bana mı göz yanılması geliyor silik çizgi gibi
Var gibi ama 3 ü yumurtlama ise adete 2-3 gün falan vardır 14 gün sonrası adet oluyorAdete 6-7 gün var. 3 haziran yumurtlamamdı. Gebelik varmı sizce bana mı göz yanılması geliyor silik çizgi gibi
Polikistikover var canım bendeVar gibi ama 3 ü yumurtlama ise adete 2-3 gün falan vardır 14 gün sonrası adet oluyor
Yaa inşallah dualarını esirgeme 3 tane kaynım var tüp bebekte denedik süştü kendi hamile bıraktım yumurta takibine döndüm ama çatlatma iğnesi olmadım 3 haziranda 20 mm di yumurtam çatlayacak dedi ama bitaneydi çok umutlanma dedi umudum pek yokBen hayalet bı çizgi gördüm sanki ama bilemedim canım benimde adetten 6 gün önce erken gebelik testinde böyle çıktı sonra adetim 2 gün gecikti pozitif çıktı hatta ilk yaptığım testteki çizgiyi ben dışında kimse göremedi
Anladım canım varsa da çok yeni yarın bir kanda baktır 10 gibi bir değer çıkar diye tahmin ediyorumPolikistikover var canım bende
Öyle deme bende dün öğrendim hamile olduğumu hiç de umudum yoktu hatta belirtimde yoktu anında çift çizgi görmeme rağmen test yanlış deyip tekrar test yaptım. Umut olmazsa mutlu sonuçlarda olmaz dualarım seninle inşallah hamişsindirYaa inşallah dualarını esirgeme 3 tane kaynım var tüp bebekte denedik süştü kendi hamile bıraktım yumurta takibine döndüm ama çatlatma iğnesi olmadım 3 haziranda 20 mm di yumurtam çatlayacak dedi ama bitaneydi çok umutlanma dedi umudum pek yok
İlk beş dk çıktıysa hayırlı olsun kuzumAdete 6-7 gün var. 3 haziran yumurtlamamdı. Gebelik varmı sizce bana mı göz yanılması geliyor silik çizgi gibi
Tabiki bence direk kan verAdetime 4 gün kala bu şekilde çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Ayni testi kullaniyoruz benimde adete 6 gun var bu sekilde cikti en alttaki bugunku testim keske biri yorumlayiverseAdetime 4 gün kala bu şekilde çıktı sizce umutlanmalı mıyım