Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hayalet bı çizgi gördüm sanki ama bilemedim canım benimde adetten 6 gün önce erken gebelik testinde böyle çıktı sonra adetim 2 gün gecikti pozitif çıktı hatta ilk yaptığım testteki çizgiyi ben dışında kimse göremedi
Ben hayalet bı çizgi gördüm sanki ama bilemedim canım benimde adetten 6 gün önce erken gebelik testinde böyle çıktı sonra adetim 2 gün gecikti pozitif çıktı hatta ilk yaptığım testteki çizgiyi ben dışında kimse göremedi
Yaa inşallah dualarını esirgeme 3 tane kaynım var tüp bebekte denedik süştü kendi hamile bıraktım yumurta takibine döndüm ama çatlatma iğnesi olmadım 3 haziranda 20 mm di yumurtam çatlayacak dedi ama bitaneydi çok umutlanma dedi umudum pek yok
Yaa inşallah dualarını esirgeme 3 tane kaynım var tüp bebekte denedik süştü kendi hamile bıraktım yumurta takibine döndüm ama çatlatma iğnesi olmadım 3 haziranda 20 mm di yumurtam çatlayacak dedi ama bitaneydi çok umutlanma dedi umudum pek yok
Öyle deme bende dün öğrendim hamile olduğumu hiç de umudum yoktu hatta belirtimde yoktu anında çift çizgi görmeme rağmen test yanlış deyip tekrar test yaptım. Umut olmazsa mutlu sonuçlarda olmaz dualarım seninle inşallah hamişsindir