- 15 Ekim 2018
- 1.206
- 5.683
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Şu anda ben de salonumda yaşıyorum.Tv filan salonda .Salon ayrı iken küçücük bir odada 10 sene oturdum....salon resmen kendi kendine yaşıyordu hayatıBende şunu anlamıyorum salonu kullanmıyoruz misafir ile kullanıyoruz diyorlar . Neden yani kullanın kimse elinizden almıyor kibiz eğer tv izlemek istiyorsak oturma odasında yok izlemeyeceksek Salonda takılıyoruz . PC de birşeyler izleriz orada pizza yedik mesela geçen gün yapılmaması oturulmaması için bir sebeb yok ki birde kiraya gidiyorsan eşya alma herşeyi döşeme deniyor buda saçma . Biz tayinli çalışıyoruz ben aldım yani evet bir salona 40 bin tl vermedim ama güzel şık döşedim . Çünkü dünyaya ve bu yaşa bir daha dönmeyeceğiz para eşya hepsi yerine gelir . Ama sen 50 yaşına gelmişsin içindeki hisler 25 inde gibi olur mu yani bir kere oluyor bazı şeyler .
Otur tabi oturmamak için bir sebeb yokki şekerim oda bizim malımız sonuçta dimiŞu anda ben de salonumda yaşıyorum.Tv filan salonda .Salon ayrı iken küçücük bir odada 10 sene oturdum....salon resmen kendi kendine yaşıyordu hayatıSen kiyip oturmasan bile elin nakliyecisi carpa carpa kırıyor ...otur gitsin
Salon takımı senin tercihine kalmış ancak yemek masası şart bence.misafirini nerede ağırlayacaksn? Oturma odası şart değil neden drsen ilerde çocuk olunca orayı çocuk odası yaparsın,çocuk olana kadar fazla eşyalarını koyarsın oraya,çamaşır ütü odası gibi kullanırsın vs .ama salon düzenin olsun canımerkek arkadaşımla bir kaç ay sonra söz-nişan yapacağız ve bazen düğün süreci konusunda konuşuyoruz.
Ben çok çok önceden salon takımı istemediğimi ve gereksiz olduğunu söylemiştim. 2+1 evimiz olursa almayalım demiştim.
Şimdi bu konu birden gündeme geldi, aynen benim söylediklerimi kendisi söyledi. Salon bence çok gereksiz onun yerine oturma grubunun daha iyisini alalım diye.
Bende bu konuda hem fikirim aslında sorun yok gibi. Ama burada evler genelde 3+1 oluyor. Çocuk odası+salon iki oda boş kalacak demek olur bu durumda. Ayrıca yemek masası takımı, konsol (dresuar) ne olacak o zaman onlarda alınmayacak bu konuda ne yapabilirim? yemek takımlarımı nereye koyacağım ben :))
Bu konuda önerileriniz nedir, sizler daha iyi bilirsiniz, şimdiden teşekkürler :)
Evlendikten sonra anladım ki iki tane oturma grubuna gerek Yok. Ancak temizlikle geçiyor vakit. Ama yemek odası takımı olmasa bile büyük bir masa 6-8 sandalye ve konsol lazım oluyor. Ben onları çok kullanıyorum misafir gelince ama yemek yenince salonda oturulmuyor. Tv nerdeyse oraya geçmek istiyorlar haliyle oturma odası daha aktif kullanılıyor. Bence tek bir oda açın. Mesela salon. Yemek odası da orda olsun tv de. İki tane oda takımı almaya gerek Yok keşke almasaymışımerkek arkadaşımla bir kaç ay sonra söz-nişan yapacağız ve bazen düğün süreci konusunda konuşuyoruz.
Ben çok çok önceden salon takımı istemediğimi ve gereksiz olduğunu söylemiştim. 2+1 evimiz olursa almayalım demiştim.
Şimdi bu konu birden gündeme geldi, aynen benim söylediklerimi kendisi söyledi. Salon bence çok gereksiz onun yerine oturma grubunun daha iyisini alalım diye.
Bende bu konuda hem fikirim aslında sorun yok gibi. Ama burada evler genelde 3+1 oluyor. Çocuk odası+salon iki oda boş kalacak demek olur bu durumda. Ayrıca yemek masası takımı, konsol (dresuar) ne olacak o zaman onlarda alınmayacak bu konuda ne yapabilirim? yemek takımlarımı nereye koyacağım ben :))
Bu konuda önerileriniz nedir, sizler daha iyi bilirsiniz, şimdiden teşekkürler :)
Eşyalar kadınların ömründen ömür çalışıyor bence, sürekli ince temizlik istiyor...erkek arkadaşımla bir kaç ay sonra söz-nişan yapacağız ve bazen düğün süreci konusunda konuşuyoruz.
Yemek masası sart,konsol vs keske bende almasaymısım zamanında..erkek arkadaşımla bir kaç ay sonra söz-nişan yapacağız ve bazen düğün süreci konusunda konuşuyoruz.