• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sizce saçlarım nasıl ?

2 Havuçlu ve 1 Turplu su yaptıktan sonra..
(bioblas şampuan kullanıyorum ve , sarmsaklı şampuan yapıOrum.)

1 SAÇIM , 2.2.2011 TARİHİNDE..
2 SAÇIM 6.2.2011 TARİHİNDE ÇEKİLDİ...

$6.2.11.jpg

Evet bir tane daha resim getirdiimm (:
lütfen yorumlarada devam hasta olduğumdan dolayı ne turplu ne havuçlu ne sinemakii yapabildiiim ..
:( o yüzden bu normal hali....

$C.13..02.11.jpg
bu 13.02.11 tarihinde çekiLDii (:

$D.20.2.11.jpg

buda 20.02.11 tarihi

Gayet sağlıklı ve gür görünüyor:nazar: Haydi iyisin almışsın iltifatları :1::1::1: Nazar değmesin canım...

canım saçların gür ve bakımlı görnüyor allah banada oyle uzun sac nasıp etsın bır an once bak kıskandım işte :3::nazar:

Canım çok güzel saçların var değerlendirmeyi bilirsen saçlarına yazık olmaz. Ama maşallah gerçekten.

Saçı gürleştiren sarımsaklı şampuanmı yani

nerdeyse hergün foto koymuşsun yahu,böle saç mı uzar:27:takma bu kadar boşver sen kestirmediğin sürece o uzar ekstra bişi yapmana gerek yok.1ayda 1cm uzarmış saç zaten.ben senede 2 kere kestiriyom saçım belimde:34:

nerdeyse hergün foto koymuşsun yahu,böle saç mı uzar:27:takma bu kadar boşver sen kestirmediğin sürece o uzar ekstra bişi yapmana gerek yok.1ayda 1cm uzarmış saç zaten.ben senede 2 kere kestiriyom saçım belimde:34:

katılıyorum. hadi ayda bir koysan neyse. her gün saçın uzayıp uzamadığı nasıl anlaşılsın. bnce saçını unut cnm derslerine çalış o kendiliğinden uzar zaten mrk etme sabrettt:64::64:

Back