- Konu Sahibi tourmaline
-
Çalışıyorsun değil mi şu anda?
bence sorunun özel hayatınla alakalı.Yani hayatında özel biri olmaması moralini bozmuş biraz. Doğru kişiyi bulduğun zaman moralin yerine gelecektir bence.
beklemiyorduk ama bugün görücü geldi; kendi kendilerine pat diye geldiler, tanıdığımız bir bayan oğlunu benle tanıştırmak istiyormuş, ama oğlu benden 10 yaş büyük ve de biraz da akıl sağlığı çok yerinde değil gibiydi..
kızlar ya kendimi ne kadar kötü hissettim anlatamam yani ben zaten yaşımdan 10 yaş küçük gösteren biriyim, neden kadın beni oğluna uygun gördü acaba ?
beni de oğlu gibi akıl sağlığım yerimde değil falan diye mi düşündü ki, evde kalmışım falan diye mi düşündü ki acaba
çok moralim bozuldu gerçekten(((
Drama kursu tiyatro kursu değil.İkisi ayrı şeyler drama kursunda hergün değişik etkinlikler yapıyosun ve her günün sonunda da doğaçlama bi konuyla ilgili canlandırma yapıyorsun.Bizim drama kursumuz 8 kişilikti hem yeni arkdaşlıklar ediniyosun hemde dışarda yapmaya çekindiğin şeyleri drama kursunda yaparak özgüvene sahip oluyosun.Bide benim biraz konuşma bozuklğum vardı oda ortadan kalktı hemen hemen bu kurs sayesinde.Benim gittiğim yer avrupa yakasındaydı benim grubum 14 yaşlarındaki kişilerden oluşuyodu ama yetişkin drama kurslarıda var biliyorum.Nerelerde var araştır derim insan çok iyi motive oluyor:)Çekingenlik ortadan kalkıyor nerede nasıl davranacağını hangi durumlarda neler yapman gerektiğini empati kurmayı öğretiyor.Yani çok fazla faydası var tabi hocanın nasıl biri olduğuda çok önemli bir etken :)
Herkes çok sessiz olduğumu söylüyor. O kadar çok duyuyorum ki artık bunu duymak beni çok üzüyor. Çok fazla konuşmayı sevmiyorum sanırım, konuşurken cümleleri toparlayamıyorum. Aklıma söyleyecek kelime gelmiyor bazen bulamıyorum.
Aklımda hafızamda birşeyleri tutamıyorum, hafızam zayıf, birşey sorduklarında hemen aklıma gelmiyor geç geliyor..
Dışardan çok sakin göründüğümü söylüyorlar. Sakinliğim insanları korkutuyormuş.
Biraz çekingenim , ancak haksızlığa uğrayınca sesim çok çıkıyor, çok fazla sinirleniyorum.
Sanki hayatla bağlarım kopmuş gibi eskisi gibi içten gülemiyorum, herşeye gülen insanlara bir mana bulamıyorum sıkılıyorum.
Hoşlandığım insana hoşlandığımı belli etmekten çok çekiniyorum, saklıyorum duygularımı beni beğenmez diye çok korkuyorum. Kendime güven duymuyorum sanırım.Eğer karşı taraftan ters bir tepki gelirse yerin dibine geçiyorum, çok üzülüyorum.Kendimi beğenmiyorum ki başkası beni nasıl beğensin ?
Erkeklerle zor iletişim kuruyorum.
Çok arkadaşım var aslında görüştüğüm öyle yalnız da değilim.
Şöyle cıvıl cıvıl, kıpır kıpır, konuşkan neşeli bir insan olmak istiyorum yapamıyorum.
Bu sorunlarım çözülebilir mi sizce benim psikoloik bir rahatsızlığım var mı tanısı ne olabilir ? Ben bu kafamı nasıl değiştiricem..
Önce bir nöroloji uzmanina gidin,konusurken kelimeleri unuttugunuzu aklinizda birsey tutamadiginizi
anlatin. Röntgen vb. ceksin.
Sonrasinda ise bir psikologa gidip iletisim konusunda zorluk cektiginizi ve diger sikayetlerinizi anlatin.
sende kendimi gördüm diyebilirm canım nörolojiyi sormussun kelimeleri unutmakla ilgili bir sıkıntın varsa bu bölümde dr bazı tahliller yapıyo b12 vitamini eksikliğinde unutkanlık gibi durumlar ortaya çıkıyo öncelikle tahlillerini yaptır . sonrasında psikolog canım psikiyatri önermiyorum çok baştan savma yapıyorlar derdini sıkıntını anlamadan ilaç yazıp geçiyorlar ,benimde sorunum senle aynı psikologa gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sıkıntılı durumdan kurtuluruzcanım röntgenle ve nörolojiyle ne ilgisi olabilir ? biliyorsan açıklayabilirsen sevinirim.
sende kendimi gördüm diyebilirm canım nörolojiyi sormussun kelimeleri unutmakla ilgili bir sıkıntın varsa bu bölümde dr bazı tahliller yapıyo b12 vitamini eksikliğinde unutkanlık gibi durumlar ortaya çıkıyo öncelikle tahlillerini yaptır . sonrasında psikolog canım psikiyatri önermiyorum çok baştan savma yapıyorlar derdini sıkıntını anlamadan ilaç yazıp geçiyorlar ,benimde sorunum senle aynı psikologa gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sıkıntılı durumdan kurtuluruz
benden başka böyle hisseden var mı ?
benim sorunum ne olabilir ?
aynı sorun bendede var canım..anlatıcak o kadar seyim varken hep biriyle diologa girdigimde susan taraf dinleyen taraf hep ben olmuşumdur..bu halimden hiçte memnun degilim.daha dısan donuk..konuşkan sosyallve dedigin gibi cıvılcıvıl bir insan olarak görmek istiyorum kendimi ama malesef olmuyorr..bir insan 7 sinde neyse 70 dede o olur diye düşünüyorum..bu bir hastalık değil psilokluk bir sey degıl bence.hepsini okudum arkadaşlar bunu kendi isteginle azminle aşacagı konusunda yorumlar yapmış kim bilir belkide hep olumlu düşününce istegin olur.
yani ben depresyonda da olabilirim sanırım, tamam hep bir sessizdim ama şu aralar hat safhada..içimden birşey gelmiyor, bir durgunluk var..enerjim yok,bir tükenmişlik hissi var, eskiden böyle değildim..artık içimden hiçbir şey gelmiyor..hiçbirşeye heveslenemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?