Sizce platonik aşk mı benimki?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar iş yerimde biri var. Aşık oldum kendisine. Ben fazlasıyla utangaç bir insanım. Açılamadım elbette. Şehit çocukları yararına bir etkinlik düzenliyoruz beraber. Bu nedenle buluşup şehit yakınlarına yardım derneğine gidecektik. Buluşup gittik ancak dernek kapalıydı. O da dedi hadi gidelim bi şeyler İçelim. Olur dedim bir kafeye gidip oturduk. Çok güzel ortam müzikler türküler falan. Epey sohbet ettik. 4 saat kadar oturmuşuz. Gözleri sürekli üzerimdeydi. Hep gözlerimin içine baktı. Müzik zevkimiz birmis falan dedik. Sohbet esnasında beni tanımak adına bir sürü soru sordu. Konu eski ilişkilerden bile açıldı. Siyasi düşünceni sorabilir miyim falan dedi. Bu kadar detaya inmesi ve bana süreli öyle bakması beni umutlandırdi aslında. Boşa hayallere de kapılmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Bugün 2 arkadaş o ve ben beraberdik sinemaya falan gittik yine boyle bakışmalar tuhaf tuhaf. Salı günü için de buluşup derneğe gidelim dedi. Ikimizin de boş günü dedi. Ama sonra bugün mesajlaşırken tutup bana kardeşimsin bi ihtiyacin olursa burdayim hep ara dedi. Ancak sürekli bana ben söyleyim ben boyleyim diye kendini anlatıyor. Özelime dil uzatanın dilini keserim işte sevdiğime cok değer veririm hiç ihmal etmem vs bile dedi. Ama tutup sonra da kardeşimsin diyor. Ben çözemedim sizce arkadaş olarak mı görüyor boşa mi umutlaniyorum yoksa o da hoslaniyo mu

Öncelikle böyle düşünceler içerisine girmen , bir ilişki olacaksada seni zayıf gösterir ve ister istemez olumsuzluklarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden tavsiyem beklenti içerisinde olan kişi değil , beklentilere cevap veren kişi konumunda olmandan yanadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…