• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce özel mi devlet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
slm arkadaslar benm bebegim daha cok küçük ama kararsızım özel mi devlet mı diye dha önce iki düsügüm oldu özele gittim onlarda ama bi faydasını görmedim cok fazla özellerde artık kalabalık randevu saatınde gitsen dahı beklıyorsun ama gecen gün devlet hastanesınde aksam muanesini ögrendım bi arkadasla gittim cok hosuma gitti hiç beklemıyorsun ilgi süper hemde eşimlede rahatlıkla gidebilirim cok artısı var ama genede acaba özelemı gitsem diyorum dogum zamanı icin ama doktor degistirmekte istemıyorum cok kararsızım sizin öneriniz nedir ve siz nereye gidiyorsunuz?

canım hastanesine göre değişiyo.kimi özel daha iyi oluyo kimi devlet hastanesi iyi oluyo.gittiğin yere bağlı.bebişin hayırlı olsun:)

tesekkür ederim.. pazartesıye randevu aldım devlete ama hala kararsızım burda bi sorıyım dedim

tesekkür ederim.. pazartesıye randevu aldım devlete ama hala kararsızım burda bi sorıyım dedim

canım özele gidersende ücretlere dikkat et.her ilde farklı olabiliyor ve doktorunun ilgisine dikkat et.ilgisiz ve suratsız dr seni rahatlatmaz.eğer memnun kalmazsan değiştirirsin.sonuçta gebelik takibi aynı oluyor genelde.

slm arkadaslar benm bebegim daha cok küçük ama kararsızım özel mi devlet mı diye dha önce iki düsügüm oldu özele gittim onlarda ama bi faydasını görmedim cok fazla özellerde artık kalabalık randevu saatınde gitsen dahı beklıyorsun ama gecen gün devlet hastanesınde aksam muanesini ögrendım bi arkadasla gittim cok hosuma gitti hiç beklemıyorsun ilgi süper hemde eşimlede rahatlıkla gidebilirim cok artısı var ama genede acaba özelemı gitsem diyorum dogum zamanı icin ama doktor degistirmekte istemıyorum cok kararsızım sizin öneriniz nedir ve siz nereye gidiyorsunuz?

kesınlıkle doktoruna göre değişiyor.ben devlet hastanesınde kadın doğumcuları hıç sevmez kadın hastalıkklarında hep özele giderdim sonra mecburiyetten devlete hatta kadın doktora gıttım ve çk memnun kaldım.bıde şu var bana ıyı gelen doktor başkasına kötu gelebılıyor bu neden boyle olıuyor tam çözemedım...akşam muayenesı nedir bıraz açarmısın konuyu

canım özele gidersende ücretlere dikkat et.her ilde farklı olabiliyor ve doktorunun ilgisine dikkat et.ilgisiz ve suratsız dr seni rahatlatmaz.eğer memnun kalmazsan değiştirirsin.sonuçta gebelik takibi aynı oluyor genelde.

özeldekı doktorda iyi ama cok hastası var iyi oldugu için ve cok ilgilenemıyor önce devlete aldım randevu özeldekıne daha önce gitmistim düsükten sonra kontrol icin

kesınlıkle doktoruna göre değişiyor.ben devlet hastanesınde kadın doğumcuları hıç sevmez kadın hastalıkklarında hep özele giderdim sonra mecburiyetten devlete hatta kadın doktora gıttım ve çk memnun kaldım.bıde şu var bana ıyı gelen doktor başkasına kötu gelebılıyor bu neden boyle olıuyor tam çözemedım...akşam muayenesı nedir bıraz açarmısın konuyu

bizim burda doktorlar vardiyalı gibi aksam 5den 11e kadar calısıyorlar doktorlar ve hastanede kimse olmuyor testde yapıyorlar

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. :nazar: Allah tamamına erdirsin inş.

ben hem devlet hem özelde gitmeyi düşünüyorum. özeldeki dr um gerçekten çok iyi ama çok vakit ayırmıyor, çok kalabalık oluyor. bir de tahlil vb ücretler çok fazla.
riskli gebelik geçireceğim için iyi bir dr kontrolünde olmam şart. özeldeki dr um riskler konusunda iyi. ünv hastaneleri bana zaman ve yer açısından pek uymuyor. o yüzden özeldekine gideceğim, inş sorun çıkmaz da doğumu da o dr'da düşünüyorum.

normal gebelik kontrollerim için de devlete gitmeyi düşünüyorum. oradaki dr dan da memnunum aslında ama hem ulaşım sorunu, hem de yanlarındaki yardımcı kadınları pek sevmiyorum.
hastaneden ve dr dan memnun kalmışsanız devlette devam edebilirsiniz. özel riskli bir durum yoksa, devlet olabilir. istanbuldaysanız hangi hastaneye gittiğinizi ve akşam muayenesini açıklar mısınız?

bir de polikliniklerde dr araştırması yapabilirsiniz. onların da fiyatı oldukça uygun oluyor.

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. :nazar: Allah tamamına erdirsin inş.

ben hem devlet hem özelde gitmeyi düşünüyorum. özeldeki dr um gerçekten çok iyi ama çok vakit ayırmıyor, çok kalabalık oluyor. bir de tahlil vb ücretler çok fazla.
riskli gebelik geçireceğim için iyi bir dr kontrolünde olmam şart. özeldeki dr um riskler konusunda iyi. ünv hastaneleri bana zaman ve yer açısından pek uymuyor. o yüzden özeldekine gideceğim, inş sorun çıkmaz da doğumu da o dr'da düşünüyorum.

normal gebelik kontrollerim için de devlete gitmeyi düşünüyorum. oradaki dr dan da memnunum aslında ama hem ulaşım sorunu, hem de yanlarındaki yardımcı kadınları pek sevmiyorum.
hastaneden ve dr dan memnun kalmışsanız devlette devam edebilirsiniz. özel riskli bir durum yoksa, devlet olabilir. istanbuldaysanız hangi hastaneye gittiğinizi ve akşam muayenesini açıklar mısınız?

tesekkür ederim sizinde hayırlı olsun:) evt istnbuldayım silivride burda 5 6tane doktor var ve her gece biri aksam 5 ,den 11e kadar hasta bakıyorlar 3 4senelıkde bi hastane yenı ve temız cok güzek ama sizin gibi benımde risklı hamılelıgım 2 defa düsük yaptım simdide napsam diye düsünüyorum

tesekkür ederim sizinde hayırlı olsun:) evt istnbuldayım silivride burda 5 6tane doktor var ve her gece biri aksam 5 ,den 11e kadar hasta bakıyorlar 3 4senelıkde bi hastane yenı ve temız cok güzek ama sizin gibi benımde risklı hamılelıgım 2 defa düsük yaptım simdide napsam diye düsünüyorum

ben henüz hamile değilim.
yakın zamanda kalp durması ile bebeği kaybettim, o yüzden dr lar ile haşır neşir oldum. şimdi tekrar düşünüyoruz, dr korunmayı bırakın dedi.
riskli durum varsa, dr un uzman ve tecrübeli olması çok önemli. gerekirse 2 dr un kontrolünde olmanı tavsiye ederim. bir dr un birşey kaçırırsa öteki fark eder.
inş bu sefer hiç sorunsuz şekilde bebeğine kavuşursun.

bende 6 haftalık hamileyim. devlete gittim gittiğim hastanede sadece kadın doğum ve çocuk hastalıkları. ve 2 yıllık hastane. hiç memnun kalmadım. azarlamalar. insan yerine koyup cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. ve doktorda daha önce dayımın eşi doğum yaptı çok iyi dedi. bende ona güvenerek gittim. ama tabi daha önce özel muayaneleri vardı şimdi kalktı ozaman daha iyi olur tabi. her neyse girdim doktorun yanına ismim yazdı ekranda bir baktım benden önce bir bayan girmiş ne randevusu var. ne bişeyi doktor bana bakmadı bile sadece sordu kaçında adet oldun diye.işte gebelikte yapılan testleri yaptırmam için birşeyler söyledi hemşireye ama habire diğer kadınla ilgileniyor. ben anlatmaya çalışıyorum doktor bey ben kansızım daha önce bu ilaçları kullanıyodum devam edeyimmi yine bana başka ilaç yazarmısınız yoksa diye yok adam da bi tepki yok. her neyse kan tahlillerini yaptır 15 20 gün sonra tekrar geldi. indim tahlil yaptırmaya ana baba günü ilk önce kan tahlili yaptırmak için kayıt oldum. sonra bekliyorum sırada allahım görmeniz lazım insanlıktan nasibini almamış insan dolu resmen önüme belki 10 kişi geçti ben daha önce geldim diyerek. ben normalde kavga ederdim ama hangi biriyle uğraşıcam. her neyse sıra bana geldi 5 tüp kan alındı ama görün bir kan alan bayandaki hareketleri surat büzüştürüyo sanki o benim işim de zorla yapıyormuş gibi. yani anlıycağınız devletten ağzım yandı birde özele gidicem cuma günü. sanırım devlette yaşadıklarımı en azından çok fazla yaşamam. insanı yemin ederim her şeyden soğutuyor hem insanlar hem hastane çalışanları.

bu sorunu cevabını çok merak ediyorum yarın doktora gitmem gerekiyor yeni hamile olduğumu öğrendim hala karar veremedim ilki düşük oldu özele gittim ama şimdi devlete gitsem diyorum çok kafam karışık

bu sorunu cevabını çok merak ediyorum yarın doktora gitmem gerekiyor yeni hamile olduğumu öğrendim hala karar veremedim ilki düşük oldu özele gittim ama şimdi devlete gitsem diyorum çok kafam karışık

Valla canım ben gittim ultrasonlar doktorların odalarında değil.başka bir odada sıraya giriyorsun. ve ultrasonla bakan kişide sana hiç bir şekilde bilgi vermiyor boyu bu kadar filan diye ve kendine çeviriyor ekranı göremiyorsun.yani ben özelden memnun kalır mıyım bilmem ama yarın orayı da bir denemek istiyorum. yoksa bursa da ki bütün hastanelere bakacam fiyat olarak uygun olan hastanelere bakmam lazım. çok yüksek fiyatlı olan hastanelerde var ama bir doğuma 3 5 milyar veremeyiz biz . en fazla 1.00 veya 1.500 ondan yukarısı zor.

ben henüz hamile değilim.
yakın zamanda kalp durması ile bebeği kaybettim, o yüzden dr lar ile haşır neşir oldum. şimdi tekrar düşünüyoruz, dr korunmayı bırakın dedi.
riskli durum varsa, dr un uzman ve tecrübeli olması çok önemli. gerekirse 2 dr un kontrolünde olmanı tavsiye ederim. bir dr un birşey kaçırırsa öteki fark eder.
inş bu sefer hiç sorunsuz şekilde bebeğine kavuşursun.

inş.. allahım sana en kısa zamanda saglıklı bebek nasıp etsın daha fazla bekletmeden..bende kaybettım bebegımı kalbı durdugu için ondan bende hassasım hangısnıe gitsem ne yapsam diye tüm gün aklımda dolasıyorum..

Back
X