Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil ama çatlamak üzereBugün muayene olmaya gittim yumurtalarım 12 mm büyümüş akşamında ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı haftaya da çatlatma iğnesi olucam sizce pozitif mi 12 mm yumurta çatlamaz neden böyle görünüyor
Sizce kaç güne belirginleşirDeğil ama çatlamak üzere
Büyük ihtimal yarın yada birgüne pik olur gibi ama son adet tarihiniz nedir ?Sizce kaç güne belirginleşir
29 temmuzdu son tarih hemen pik yaparım çok değişik anlayamıyorumBüyük ihtimal yarın yada birgüne pik olur gibi ama son adet tarihiniz nedir ?
42 günde bir oluyorum adet düzensizliğim var doktor bu ay letu adlı bir hormon ilacı verdi 5 gün kullandım 5 gün den sonra kontrole gittim ve yumurtalarım 12 mm ulaşmışBüyük ihtimal yarın yada birgüne pik olur gibi ama son adet tarihiniz nedir ?
42 günde bir oluyosanız ve son regl tarihiniz 29 temmuz ise daha yeni regliniz bitmiş demektir42 günde bir oluyorum adet düzensizliğim var doktor bu ay letu adlı bir hormon ilacı verdi 5 gün kullandım 5 gün den sonra kontrole gittim ve yumurtalarım 12 mm ulaşmış
Evet benimde şaşkınlığım ovülayson testi çizgisi bukadar kısa sürede neden bu kadar belirgin42 günde bir oluyosanız ve son regl tarihiniz 29 temmuz ise daha yeni regliniz bitmiş demektir
O halde daha pik olması için baya bi gününüz var ama ilaçtanmıdır bilmem ama pik e yaklaşmış gibi duruyor testiniz değerlendirin bu günleri testi yapmayada devam edin yaparkende dikkat edin 2 saat fazla sıvı çay meyve suyu tüketmeden ve idrarı 2 saat yapmadan bekleyip sonra yapın42 günde bir oluyorum adet düzensizliğim var doktor bu ay letu adlı bir hormon ilacı verdi 5 gün kullandım 5 gün den sonra kontrole gittim ve yumurtalarım 12 mm ulaşmış
Tamam yarın tekrar yapıcam bakalımO halde daha pik olması için baya bi gününüz var ama ilaçtanmıdır bilmem ama pik e yaklaşmış gibi duruyor testiniz değerlendirin bu günleri testi yapmayada devam edin yaparkende dikkat edin 2 saat fazla sıvı çay meyve suyu tüketmeden ve idrarı 2 saat yapmadan bekleyip sonra yapın
bu sabahki ilk idrarım ileyaptığım testte bu şekilde çıktı aynı gibiO halde daha pik olması için baya bi gününüz var ama ilaçtanmıdır bilmem ama pik e yaklaşmış gibi duruyor testiniz değerlendirin bu günleri testi yapmayada devam edin yaparkende dikkat edin 2 saat fazla sıvı çay meyve suyu tüketmeden ve idrarı 2 saat yapmadan bekleyip sonra yapın
Evet aynı neredeyse pik olduğunda anlarsınız zaten max yazısının tarafında olan silik çizgi diğerinden daha koyu renkte olacakbu sabahki ilk idrarım ileyaptığım testte bu şekilde çıktı aynı gibi
Birazdaha var gibi en son adetiniz ne zaman bitti ona göre hesaplayalımBenimkine de bakar mısınız kafayı yedim sürekli test yapmaktan, bugün yaptığım test
(6 Ağustos) T çizgisi beş dakika dolmadan belirdi acaba mümkün mü?
Eki Görüntüle 3461924
Ağustos ayının 10-11-12 sini mutlaka değerlendir o günler yumurtlayabilirsin Şuanlık düzenli olduğu için bu şekilde hesapladım bu testleri dediğim günler yap bide o şekilde burdan paylaş bakalım değerlendirelim inşallah bende senin gibiyim suan umarım bir bebişimiz olur dualarımız kabul olur22 Temuz da regl oldum, 27' de bitti ben hesapladım ama uygulamalar kafamı karıştırdi. Pcos olduğundan tam gün veremiyorum ama son üç aydır otuz, otuz bir gün içerisinde regl oluyorum diyet ve kilo kaybıyla umarım anlatabilmişimdir yardımınız için çok teşekkür ederim
Aminn inşallah sağlıklı güzel bebislerimiz olurr, paylasacagim elbette sayende. Ben düzenli ilişki yapıyorum ki kaçırmayayım yumurtlamayı diye ama degerlendiriceğim dediğin günleri çok teşekkür ederimAğustos ayının 10-11-12 sini mutlaka değerlendir o günler yumurtlayabilirsin Şuanlık düzenli olduğu için bu şekilde hesapladım bu testleri dediğim günler yap bide o şekilde burdan paylaş bakalım değerlendirelim inşallah bende senin gibiyim suan umarım bir bebişimiz olur dualarımız kabul olur
Benimde bugün bu şekilde oldu dün ve bugünü değerlendiriyorum pik yapmış gibi duruyorAminn inşallah sağlıklı güzel bebislerimiz olurr, paylasacagim elbette sayende. Ben düzenli ilişki yapıyorum ki kaçırmayayım yumurtlamayı diye ama degerlendiriceğim dediğin günleri çok teşekkür ederim
Ne demek canım aynı heyecanı paylaşıyoruz umarım aynı sevinci yaşarızAminn inşallah sağlıklı güzel bebislerimiz olurr, paylasacagim elbette sayende. Ben düzenli ilişki yapıyorum ki kaçırmayayım yumurtlamayı diye ama degerlendiriceğim dediğin günleri çok teşekkür ederim
Ayy galiba pik, pek anlamam ama baya koyu inşallah aynı heyecanla kalbimiz ferahlarBenimde bugün bu şekilde oldu dün ve bugünü değerlendiriyorum pik yapmış gibi duruyor