- 14 Ağustos 2024
- 144
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
Arkadaşlar sizce pik gün mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misinizEvet canım pik değerlendir
5 6 gün sürüyor bugün 19. Gün böyle çıktı yarın inş daha pik çıkarReglin kaç gün sürüyor ben 16.gün pik görüyorum mesela neden stres yaptın yapma![]()
Bugünde biraz silik çıktı acaba çatlama olabilir mi bilgisi olan lütfen yazsınReglin kaç gün sürüyor ben 16.gün pik görüyorum mesela neden stres yaptın yapma![]()
Evet canım çatlamış
Bugünü de değerlendirsem yarında önemli mi acabaEvet canım çatlamış
Demi çünkü silik yani diğerindenEvet canım çatlamış
Bence henüz pik değil pik c ile t aynı oluyor veya t daha koyu oluyor bende innovita kullandım kaç günde bir regl oluyorsunuzArkadaşlar sizce pik gün mü?Eki Görüntüle 3549467
Reglim yakın 35 40 günde oluyor polikistik over var dün doktorum da baktı dedi çok güzel böyle çıkması ovulasyon var demekBence henüz pik değil pik c ile t aynı oluyor veya t daha koyu oluyor bende innovita kullandım kaç günde bir regl oluyorsunuz
Ama diğeri baya koyu çıkmışken bugün kü neden silik çıkar ki ?Bence henüz pik değil pik c ile t aynı oluyor veya t daha koyu oluyor bende innovita kullandım kaç günde bir regl oluyorsunuz
Evet pik olmuş ve çatlamış bende kullandım bugünü ve yarınıda değerlendirReglim yakın 35 40 günde oluyor polikistik over var dün doktorum da baktı dedi çok güzel böyle çıkması ovulasyon var demek
Bende onu soracaktım aslında PCOS var mı diye çünkü PCOS olunca ovulasyon böyle çıkıyor ama bu pik değil pcoslularda hep pike yakın oluyor sen değerlendir ama devamda et bence bu yumurtlaman değil adet başlangıcından saydım 31. Gün yumurtlama görmüşümReglim yakın 35 40 günde oluyor polikistik over var dün doktorum da baktı dedi çok güzel böyle çıkması ovulasyon var demek
Ya çok teşekkür ediyorum valla çok mutlu oluyorum inşAllah tutarEvet pik olmuş ve çatlamış bende kullandım bugünü ve yarınıda değerlendir
Pcoslarda lh hormonları saçma sapan seyrediyorAma diğeri baya koyu çıkmışken bugün kü neden silik çıkar ki ?
Bende onu soracaktım aslında PCOS var mı diye çünkü PCOS olunca ovulasyon böyle çıkıyor ama bu pik değil pcoslularda hep pike yakın oluyor sen değerlendir ama devamda et bence bu yumurtlaman değil adet başlangıcından saydım 31. Gün yumurtlama görmü
Pcoslarda lh hormonları saçma sapan seyrediyor
Sizin de tutmuş muydu acabaEvet pik olmuş ve çatlamış bende kullandım bugünü ve yarınıda değerlendir
Ben değerlendiremiştim çatlamadan sonra değerlendirdim ama tutmadıSizin de tutmuş muydu acaba![]()