Yani doktor tavsiyesiyle esim korunuyo ama dogal yollarla yani bisey kullanmiyo hani suphelendigim bi an yok kendimde farkli hissettigim pek biseyde yok etraf boyle soyleyince korkuya kapildim cunku su an istemiyorumbaska bir yontemle korunmuyor musunuz ki ?..
olabilir tabi ama psikolojik de olabilir golnunuzu ferah tutun.
Yani doktor tavsiyesiyle esim korunuyo ama dogal yollarla yani bisey kullanmiyo hani suphelendigim bi an yok kendimde farkli hissettigim pek biseyde yok etraf boyle soyleyince korkuya kapildim cunku su an istemiyorum
Iki hafta onceden belirti olurmu ki normal adet goruyorum hoc duzensiz olmadim biraktigimdan berigeri cekilme mi. o korunma sayilmiyor ama. yine de umarim degilsinizdir, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek icin esinizin kondom kullanmasi gerek.
Iki hafta onceden belirti olurmu ki normal adet goruyorum hoc duzensiz olmadim biraktigimdan beri
Normal zamanda bulantim yok ama arabayla anadolu yakasina geciyosak mesela hamilelerindemi araba bulantisi olurTest yap, bulantı ve koku hassasiyetinin başka sebepleride olabilir.
Verdiginiz cevap sizde ne kadar dogru bizde biliyoruz goremedigini suphelerden olabilirmi diye tecrubeli bayanlara soru soruyorum yoksa bu sayfa niye var?Geri çekilme ve korunmak mı?
Yıl 790 mı?
Test yapın konu sahibi, buradaki kimse embriyo var mı yok mu göremiyor maalesef..
evet olabilirde, hormon dengelerinden dolayıda kokuya aşırı hasssasiyet olabiliyor, mesela ben d k hapı kullanırken kokulara aşırı hassastımkizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum iki aydir bi rahatsizligim yuzunden dogum kontrol hapi kullanmam doktorum tarafindan yasaklandi toplam 3.5 ay kullanmicam malesef adetime su anda iki hafta var bi aydir araba tutuyo beni surekli araba tutuyo dedigim an hamilemisin acaba diyolar uc gun oncede kayinvalideme geldim burda dolma kokusu var dedim ama bariz biber dolmasi kokuyodu yani kim olsa anlar o da dediki sen hamilesin kokudan anladigina gore boyle belirtiler olabilirmi gercekten
Forumlar, akıl danışmak, içini dökmek, tecrübeden faydalanmak, zaman geçirmek vs vs işlev görürler.Verdiginiz cevap sizde ne kadar dogru bizde biliyoruz goremedigini suphelerden olabilirmi diye tecrubeli bayanlara soru soruyorum yoksa bu sayfa niye var?