- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi poncikannenihal
- #21
Değişik..kimi insan anlamaz ne? ne? Derler anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiginiz ilk gece ismi "ilkim" mi? Ben o ismi ilk goz agrim gibi, yani ilk bebegim ya da ilk kizim gibi dusunmustum. Bence bircok kisi benim gibi dusunerek koymustur.Türkiye'm yaşayıp çocuğunun ismini kendi ve eşinin ilk geceleri koyan saçma anne babalarda var maalesef en azından güzel anlamı olan bir isim seçtiğimizi düşünüyorum. Umarım karakteride ezan kadar güzel olur
İlk hece yazmıştım yazım yanlışı olmuşBahsettiginiz ilk gece ismi "ilkim" mi? Ben o ismi ilk goz agrim gibi, yani ilk bebegim ya da ilk kizim gibi dusunmustum. Bence bircok kisi benim gibi dusunerek koymustur.
Teleffuzu zor..ruhlarin krali mutlularin yeri kutsal yukseklik manasindaymis.. ama anne baba begendiyse baskalarinada seslenmesi duser..adı ile yaşasinOğlumu Allah'ın izni ile Mayıs sonları gibi kucağımıza alacağız. İsim olarak ELBRUZ düşündük sizce nasıl?![]()
Soylenisi cok zor. Ilerde cocugunuz kesin size kizacak neden bu ismi koydunuz diye.Oğlumu Allah'ın izni ile Mayıs sonları gibi kucağımıza alacağız. İsim olarak ELBRUZ düşündük sizce nasıl?![]()
Biraz zor bir isim yani bebişin alışması öğrenmesi zor olur. Anlamı göğe yükselen ezan sesiymiş anlamı güzel ama ağır bir isim. Annesi babası olarak en doğruyu siz bilirsiniz tabii.. isimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum. O yüzden ağır isimlerdense çocuğa yük etmeyecek isimler tercih edilmeli diye düşünüyorum. Hevesinizi kırmak için yazmadım nolur kırılmayın.Oğlumu Allah'ın izni ile Mayıs sonları gibi kucağımıza alacağız. İsim olarak ELBRUZ düşündük sizce nasıl?![]()