• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce niye böyle bi şey yapıyor

gizemertrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
42
16
3
21
Exim ölüp bitiyorum sensiz yapamıyorum resmini kalbimde taşıyorum falan diyordu bende reddettim henüz tam anlamıyla unutup iyileşemedim ama bana zarar veren biriydi mental açıdan o yüzden reddettim bidaha olmam onunla 2 hafta sonra bugün birsürü kız eklemiş instada qdnwwksnwk sadece merak ediyorum sizce ne amaçla yapıyor

Elinin altında hazırda bulunman için tabi ki. Kimseyi bulamazsa seninle bir süre daha devam edecek işte

Size hala mental olarak zarar veriyor belli ki, salın gitsin ne isterse yapsın size ne
Sebep olarak da ya kıskandırma amaçlı ya da çivi çiviyi söker hesabı yapıyor olabilir.

Ölüp bittiği yollara yeni kapılar açmaya çalışıyor. Küçük Hüsamettin için çalışmalara devam...)

Exim ölüp bitiyorum sensiz yapamıyorum resmini kalbimde taşıyorum falan diyordu bende reddettim henüz tam anlamıyla unutup iyileşemedim ama bana zarar veren biriydi mental açıdan o yüzden reddettim bidaha olmam onunla 2 hafta sonra bugün birsürü kız eklemiş instada qdnwwksnwk sadece merak ediyorum sizce ne amaçla yapıyor
Aşkından öldüğü için ne yaptığını bilmiyordur.

Back
X