Nişan Sizce nişan büyük mü olmalı evde ufak çaplı bişey mi yapılmalı kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

busrayigitler

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
16
19
18
30
Merhaba kızlar bu platforma yeni üye oldum. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır uzun zamandır bi erkek arkadaşım var henüz isteme söz falan olmadı daha okuyoruz ama ben şimdiden merak ettim bu konuyu. Bazı arkadaşlarım büyük nisani gereksiz masraf olarak yorumluyo siz ne diyosunuz ? Yani ben hep istemişimdir ama böyle duyunca bilemedim tabiii..

Yani ailelere göre degisir, bizim aileler büyük nisan istediler
Bir kere oluyor adamakıllı olsun dediler
Saygı duyduk onlara
Ama bencede söz, nisan icin abartılmamalı, o masrafı dügüne yapmak daha mantıklı.

Yani ailelere göre degisir, bizim aileler büyük nisan istediler
Bir kere oluyor adamakıllı olsun dediler
Saygı duyduk onlara
Ama bencede söz, nisan icin abartılmamalı, o masrafı dügüne yapmak daha mantıklı.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Nişan yapmayanlarda hevesli tabi benim gibi :) çok teşekkür ederim

Darısı başıma inşallah bende yaşamak isterim böyle heycanlar açıkçası rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Okuyosun sanırım canım zor olmadı mı ?
Of hem de ne zor, son sınıfım, bu sene canım cıktı, cıkmaya da devam edecek, okulum cok zor.
Ama nisanı anneme pas attım, o hallediyor her seyi, ben de gidince beraber eksikleri tamamlayacagız.
Cok sagol canım rabbim size de bu günleri görmeyi nasip etsin insallah

ben de nişan merasimini gereksiz bulanlardanım.büyük ihtimalle bizde isteme söz nişan beraber olacak yani aslında nişan olmayacak.maddi durumunuz çok iyiyse yapıladabilir eğlence tadında.nişan yerine güzel bir kına ya da bekarlığa vedayı tercih ederim

İsteme-söz-nişan bence de bir arada olmalı, ayrı bir nişan merasimi gereksiz geliyor bana.

Amiin rabbim kolaylık versin canım şimdiden :))

Bekarliga
Bekarlığa veda da falanda hevesim var vallahi internetten bakıyorum cok güzel şeyler yapıyorlar bi gidisle bende öyle yapicam sanirim

Tabiki düğün kadar abartılırsa düğünün bir anlamı kalmaz ama bunun dışında makul ücretli güzelce eğlenebileceğiniz bir yerde yapabilirsiniz
ben küçük bir salon tuttum mesela içinde kuaför masrafları da vardı. nişanlıkçıda için ve fotoğrafçıda da indirim yaptılar fotoğrafçı arabamızı da süsledi çok da eğlendik o gün sizde bu şekilde bulursanız kaçırmayın derim hiçbir şey içinizde kalmasın bu zamanlar gerçekten geri gelmiyor ve bir kere oluyor bunu düşünün bana sorarsanız hiç pişman değilim iyi ki de yapmışım hatta şimdi ded gelin hamamı kına gecesi hepsinide yapmayı planlıyorum

Yaa ne kadar güzel çok uyguna gelmiştir. Bende düşünüyorum bu saydiklarinizin hepsini ilerde insallah :) cok teşekkür ederim mutluluklar dilerim bu arada :)

Bana da gereksiz geliyor büyük nişan bende evde yapcam 14 mayısta istemeye gelcekler istencek yüzükler takılcak isteme nişan bir arada olcak

Bana acayip gereksiz geliyor.
Benim nişanım evde oldu yaklaşık 70 kişi ile. Evimiz küçüktü ama bir şekilde oldu
Nişanı abartmaktan yana değilim ben o yüzden salonda istemedim
Onun yerine kınamı güzel bir yerde + organizasyon ile yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…