- 24 Ocak 2016
- 16
- 19
- 18
- 30
- Konu Sahibi busrayigitler
-
Yani ailelere göre degisir, bizim aileler büyük nisan istedilerMerhaba kızlar bu platforma yeni üye oldum. Umarım konuyu doğru yere açmışımdıruzun zamandır bi erkek arkadaşım var henüz isteme söz falan olmadı daha okuyoruz ama ben şimdiden merak ettim bu konuyu. Bazı arkadaşlarım büyük nisani gereksiz masraf olarak yorumluyo siz ne diyosunuz ? Yani ben hep istemişimdir ama böyle duyunca bilemedim tabiii..
Herkes aynı şeyi söylüyor. Nişan yapmayanlarda hevesli tabi benim gibi :) çok teşekkür ederimYani ailelere göre degisir, bizim aileler büyük nisan istediler
Bir kere oluyor adamakıllı olsun dediler
Saygı duyduk onlara
Ama bencede söz, nisan icin abartılmamalı, o masrafı dügüne yapmak daha mantıklı.
Bir sey degil canımHerkes aynı şeyi söylüyor. Nişan yapmayanlarda hevesli tabi benim gibi :) çok teşekkür ederim
Darısı başıma inşallah bende yaşamak isterim böyle heycanlar açıkçasıBir sey degil canım
Aynı heves bendede var, daha nisanım olmadı az kaldı ama heyecanım had safhada
Of hem de ne zor, son sınıfım, bu sene canım cıktı, cıkmaya da devam edecek, okulum cok zor.Darısı başıma inşallah bende yaşamak isterim böyle heycanlar açıkçasırabbim mutluluğunuzu daim etsin. Okuyosun sanırım canım zor olmadı mı ?
Amiin rabbim kolaylık versin canım şimdiden :))Of hem de ne zor, son sınıfım, bu sene canım cıktı, cıkmaya da devam edecek, okulum cok zor.
Ama nisanı anneme pas attım, o hallediyor her seyi, ben de gidince beraber eksikleri tamamlayacagız.
Cok sagol canım rabbim size de bu günleri görmeyi nasip etsin insallah
Genel olarak bu şekilde demekki düşünceler :)İsteme-söz-nişan bence de bir arada olmalı, ayrı bir nişan merasimi gereksiz geliyor bana.
Bekarligaben de nişan merasimini gereksiz bulanlardanım.büyük ihtimalle bizde isteme söz nişan beraber olacak yani aslında nişan olmayacak.maddi durumunuz çok iyiyse yapıladabilir eğlence tadında.nişan yerine güzel bir kına ya da bekarlığa vedayı tercih ederim
Bekarlığa veda da falanda hevesim var vallahi internetten bakıyorum cok güzel şeyler yapıyorlar bi gidisle bende öyle yapicam sanirimben de nişan merasimini gereksiz bulanlardanım.büyük ihtimalle bizde isteme söz nişan beraber olacak yani aslında nişan olmayacak.maddi durumunuz çok iyiyse yapıladabilir eğlence tadında.nişan yerine güzel bir kına ya da bekarlığa vedayı tercih ederim
Yaa ne kadar güzel çok uyguna gelmiştir. Bende düşünüyorum bu saydiklarinizin hepsini ilerde insallah :) cok teşekkür ederim mutluluklar dilerim bu arada :)Tabiki düğün kadar abartılırsa düğünün bir anlamı kalmaz ama bunun dışında makul ücretli güzelce eğlenebileceğiniz bir yerde yapabilirsiniz
ben küçük bir salon tuttum mesela içinde kuaför masrafları da vardı. nişanlıkçıda için ve fotoğrafçıda da indirim yaptılar fotoğrafçı arabamızı da süsledi çok da eğlendik o gün sizde bu şekilde bulursanız kaçırmayın derimhiçbir şey içinizde kalmasın bu zamanlar gerçekten geri gelmiyor ve bir kere oluyor bunu düşünün bana sorarsanız hiç pişman değilim iyi ki de yapmışım hatta şimdi ded gelin hamamı kına gecesi hepsinide yapmayı planlıyorum
Yaa ne kadar güzel çok uyguna gelmiştir. Bende düşünüyorum bu saydiklarinizin hepsini ilerde insallah :) cok teşekkür ederim mutluluklar dilerim bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?