-
- Konu Sahibi pedalizaaa
Bu yazıyı okuduktan sonra ayrılmanın senin için daha doğru olacağını düşünüyorum canım..çünkü evlilikte maddiyatla ilgili olan sıkıntılar çok huzur kaçırıyor aşk sevgi flan 2. Plana düşüyor. Mantıklı düşün derimBabasi atip tutuyo ben cok dincim hepinizi cebimden cikartirim diye surekli spor icki alem yapiyo bende acik acik soyleyemesemde girsin bi ise calissina getiriyorum lafi ama yok alismislar hazir yemeye ondan oncesindede kayinpederim kendi babasinin parasini yiyomus @daxi
Sizin aileniz yanınızdaymış ya onlarda size destek yerine yük olsaydı napacaktınız? Bu konularda fikir vermek yönlendirmek çok zor...
P pedalizaaa birde olaya şu taraftan bakmak lazım bugün kiranın yarısını bile vermemeyi kabul etmeyen bir eş adayı yrn ailesi kirayı ödemesi konusunda baskı yaptığımda hayır diyemeyip aynı evde yaşama konusu gündeme geldiği zaman ne yaparsın gerçekten işin çok zor çünkü ortada fedakar bir evlat bencil bir aile var.
Kesinlikle katiliyorum. Hadi cocugunu dusunmedin kendinide mi dusunmez insan kendi gelecegi icin bile hicbir sey yapmamislar zamaninda boyle sorumsuz insanlari ben kendi ailemde gormedigim icin yadirgiyorum.Yarınını düşünmeyen, özellikle yeni bir hayat kurmaya çalışan çocuklarına içinde bulundukları durum ne olursa olsun ya bizim de bir yardımımız dokunmadı diye hayıflanmayan, yapsınlar durumumuz yok onlar iki kişi çalışıyor, her koyun kendi bacağından asılır diyen ailelere karşı hayat felsefem acıma acınacak hale gelirsin.
Zaten gelinleri ezemeyince ilk iş ayırmak oluyor bazılarının benim de eskiler öyleydi.Benim eski nisanlimda ayri yasadigi halde ailesinin birak kirasini, tuvalet kağıdına kdr herseyini aliyordu. 2 gorumce benden kucuk ama calismazlar evdeler. sigaralarina kdr o enayi alirdi. evlendikten sonra olmayacağını soyledim o da onayladi. ama anasi olacak o kadin ve gorumceler arayi acti sonuc ayrilik. hic cekme. evlendikten sonra ayrilacagina simdiden ayril.
Kesinlikle ayrılın, evlendikten sonra çok daha fazla pişman olursunuzEvlendikten sonra yardim etmeyeceginin garantisi yok ama yardim edeceginin de yok belki etmez ama ya ederse gibi dusuncelerle kafayi yicem gunlerdir kafam oyle karisikki cikamiyorum isin icinden. Ailesinden de nefret ettim artik gormek bile istemiyorum yuzlerini