- 10 Ekim 2014
- 31.461
- 140.718
- Konu Sahibi pedalizaaa
Ayril gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıl.Ailesine verdigi kira az buz dwgilki 1500 tl kira oduyo daha ucuz kiralari olan bi semtte oturun dedigimde annesi hanimefendi muhitinden ayrilmak istwmiyomus bunalima giriyomus oyle soyluyo
Babasi atip tutuyo ben cok dincim hepinizi cebimden cikartirim diye surekli spor icki alem yapiyo bende acik acik soyleyemesemde girsin bi ise calissina getiriyorum lafi ama yok alismislar hazir yemeye ondan oncesindede kayinpederim kendi babasinin parasini yiyomus @daxi
ayrıl.
aile hazır paradan vazgeçmez.
nişanlın açık veya gizli yardım eder.
Babasi atip tutuyo ben cok dincim hepinizi cebimden cikartirim diye surekli spor icki alem yapiyo bende acik acik soyleyemesemde girsin bi ise calissina getiriyorum lafi ama yok alismislar hazir yemeye ondan oncesindede kayinpederim kendi babasinin parasini yiyomus @daxi
BEN attim 6 ay oldu.. suan biri ile sozleniyor cok pismanim dun gece sabaha kadar agladim sakin Atma seviyorsan atma...Merhaba foruma yeni uye oldum sirf farkli bir kac kisiden akil alabilmek icin. Yeni nisanlandim para biriktirmemiz gerekiyo ama nisanlim ailesinin ev kirasini oduyo aldim konustum bu surecte en azindan yarisini ode onlar bize yardim edemiyo tamam ama bari kostek olmasinlar dedim. Bana hayir olmaz odemicem diyip sirt ceviremem dedi ben peki evlenince nolucak dedim evlenince odemicem o zaman bakicaklar baslarinin carelerine dedi ama ben hic inanamiyorum cok para kazanan bi insan olsa elbette yardim etsin ama bize anca yeticek kadar kazaniyo ve o kazandiginida ailesinin kirasina verirse kit kanaat gecinmek zorunda kaliriz ben zaten cok az maas aliyorum. Ayrica ailesininde oglumuz bize evlendikten sonrada para verir diye dusundugunu zannediyorum ben ama emin degilim. Cunku mobilyalardan konusurken cok pahal nasil yapicaz falan dedik hep yanlarinda para biriktirmek lazim falan diye ama buna ragmen ogullarina demiyolar kirayi sen odeme diye.Sizce nisani atmali miyim ben kendi ailemde zorluk cekmedim evlendikten sonra ailesine para vermesi yuZunden boyle zor gecinirsem tahammul edememekten korkuyorum. Simdi nisan atmak evlendikten sonra bosanmaktan daha iyidir gibi geliyo kafam cok karisik lutfen fikir verin((
Evoendikten sonra başlarının bir caresine bakarlar demis nisanliniz. Eboenince nolcak bir mucize olup ellerine cok para mj gececek yine aynı odemeyecekler bu sferr yine esiniz odemek durumunda kalcak. Sizde bir is bulun derim. Seviyomusunz nisanlinizi seviyosaniz atmayin tabikide. Sevmiyosaniz da atin sonradan ayrilmaktansa.Merhaba foruma yeni uye oldum sirf farkli bir kac kisiden akil alabilmek icin. Yeni nisanlandim para biriktirmemiz gerekiyo ama nisanlim ailesinin ev kirasini oduyo aldim konustum bu surecte en azindan yarisini ode onlar bize yardim edemiyo tamam ama bari kostek olmasinlar dedim. Bana hayir olmaz odemicem diyip sirt ceviremem dedi ben peki evlenince nolucak dedim evlenince odemicem o zaman bakicaklar baslarinin carelerine dedi ama ben hic inanamiyorum cok para kazanan bi insan olsa elbette yardim etsin ama bize anca yeticek kadar kazaniyo ve o kazandiginida ailesinin kirasina verirse kit kanaat gecinmek zorunda kaliriz ben zaten cok az maas aliyorum. Ayrica ailesininde oglumuz bize evlendikten sonrada para verir diye dusundugunu zannediyorum ben ama emin degilim. Cunku mobilyalardan konusurken cok pahal nasil yapicaz falan dedik hep yanlarinda para biriktirmek lazim falan diye ama buna ragmen ogullarina demiyolar kirayi sen odeme diye.Sizce nisani atbirim ben kendi ailemde zorluk cekmedim evlendikten sonra ailesine para vermesi yuZunden boyle zor gecinirsem tahammul edememekten korkuyorum. Simdi nisan atmak evlendikten sonra bosanmaktan daha iyidir gibi geliyo kafam cok karisik lutfen fikir verin((
Sizin aileniz yanınızdaymış ya onlarda size destek yerine yük olsaydı napacaktınız? Bu konularda fikir vermek yönlendirmek çok zor...Sanki konuyu ben açmışım:) eşimde aynıydı. Kirayı ödüyordu. Hiçbişeye yardım etmediler. Üste bide evlendiğimiz ay bile kirayı eşim ödedi. Bütün herşeyi ben ve ailem yaptık. Eşim kredi çekti kemdi masraflarını onunla halletti. Ama o krediyi de beraber ödedik. Evlendim hala arada para çekmeye çalışıyorlar. Lüks yaşama meraklısı olmasalar tamam dicemde abuk subuk masrafları var sonra da paramız kalmadı derler. Bütün bunlara rağmen evlendiğime pişmanmıyım? Hayır çünkü eşim ailesini zamanında nasıl düşünüyorsa şuan beni öyle düşünüyor. Birincil olarak ailesi ben oldum.
Ve ailesinin onu kullandığını benim ise yanında olduğumu görüyor. Anne baba bedduası almamak lazım elbet yardım edecek durum kötüyse ama öncelik sensin önemli olan bunu görmesi