- 13 Kasım 2016
- 10
- 2
- 32
- Konu Sahibi pedalizaaa
Merhaba foruma yeni uye oldum sirf farkli bir kac kisiden akil alabilmek icin. Yeni nisanlandim para biriktirmemiz gerekiyo ama nisanlim ailesinin ev kirasini oduyo aldim konustum bu surecte en azindan yarisini ode onlar bize yardim edemiyo tamam ama bari kostek olmasinlar dedim. Bana hayir olmaz odemicem diyip sirt ceviremem dedi ben peki evlenince nolucak dedim evlenince odemicem o zaman bakicaklar baslarinin carelerine dedi ama ben hic inanamiyorum cok para kazanan bi insan olsa elbette yardim etsin ama bize anca yeticek kadar kazaniyo ve o kazandiginida ailesinin kirasina verirse kit kanaat gecinmek zorunda kaliriz ben zaten cok az maas aliyorum. Ayrica ailesininde oglumuz bize evlendikten sonrada para verir diye dusundugunu zannediyorum ben ama emin degilim. Cunku mobilyalardan konusurken cok pahal nasil yapicaz falan dedik hep yanlarinda para biriktirmek lazim falan diye ama buna ragmen ogullarina demiyolar kirayi sen odeme diye.Sizce nisani atmali miyim ben kendi ailemde zorluk cekmedim evlendikten sonra ailesine para vermesi yuZunden boyle zor gecinirsem tahammul edememekten korkuyorum. Simdi nisan atmak evlendikten sonra bosanmaktan daha iyidir gibi geliyo kafam cok karisik lutfen fikir verin((