Geçen hafta kanda çıkmadı gebelik ama testten sonra ilişki oldu adete 1 2 gün kala. O gğnden kalınırmı ki hamileHamile olabilir misin
Eğer bu ay asırı stres veya üzüntün olmadıysa Yada yumurtalık kistin yoksa yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum baska bi sebebi olamazMerhaba kızlar benim adetim normalde düzenlidir en fazla bir gün gecikir. Pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün 1 2 damla leke şeklinde kan gördüm ped taktım ama gerisi gelmedi. Dünden beri ped temiz az çok hafif bembe lekeler var sadece. Sizce neden öyşr oldu. Adetim mi sökülmedi acaba
Ovulasyon testi bu şekilde çıktıEğer bu ay asırı stres veya üzüntün olmadıysa Yada yumurtalık kistin yoksa yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum baska bi sebebi olamaz
Bende de bu şekildeydi 2 gün önce yaptım 5 hafta 4 günlük hamileyim bence hayırlı olsun ☺☺Ovulasyon testi bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2596875
Canım cift cizgin var farkındamisin ? Istenmeyen bi gebelik sanırımNeden öyle düşündünüz kii
Kız deme öyleBende de bu şekildeydi 2 gün önce yaptım 5 hafta 4 günlük hamileyim bence hayırlı olsun ☺☺
Ben demedim test dedi valla bende de böyle silik çıktı canım dün gittim doktora 5 hafta 4 günlük ☺Kız deme öyle
Ovulasyon testi ama gebelik değil. Gelecek aya planlıyordum da ondan hayırlısı olsun ne diyim ama kesin varmıdır ki acaba kan versem çıkar mıCanım cift cizgin var farkındamisin ? Istenmeyen bi gebelik sanırım
İnanmıyorumBen demedim test dedi valla bende de böyle silik çıktı canım dün gittim doktora 5 hafta 4 günlük ☺
Normal de benim kanda kesin çıkar bundan önceki 2 yavrumda çıkmadı evde bunda çıktı yani ev testinde negatif çıkınca yanılma payı oluyor ama pozitifte çok nadir bence hamilesinOvulasyon testi ama gebelik değil. Gelecek aya planlıyordum da ondan hayırlısı olsun ne diyim ama kesin varmıdır ki acaba kan versem çıkar mı
Hayırlısı üzülmeİnanmıyorumhayırlı olsun sizinki de ben bu ay istememiştim
Canım ovülasyon testleride hormonlar yukselince bu degeri gosteriyor onun icin bu tahminde bulundum yani hamilelik sansın cok yuksek tabi yine bi kan testi versenOvulasyon testi ama gebelik değil. Gelecek aya planlıyordum da ondan hayırlısı olsun ne diyim ama kesin varmıdır ki acaba kan versem çıkar mı
Hayırlısı olsunNormal de benim kanda kesin çıkar bundan önceki 2 yavrumda çıkmadı evde bunda çıktı yani ev testinde negatif çıkınca yanılma payı oluyor ama pozitifte çok nadir bence hamilesin
Yarın veriyim o zmn çok saolunCanım ovülasyon testleride hormonlar yukselince bu degeri gosteriyor onun icin bu tahminde bulundum yani hamilelik sansın cok yuksek tabi yine bi kan testi versen
Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsunYarın veriyim o zmn çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?