• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nedir bu

Başka fikri olan varmı 😐

Merhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 2.yymurtlamamdı.24 nisan adet tarihimdi. En son 24 martta adet gördüm. Yumurtlama sonrası ovulasyon testi yaptım yine. Gereksizdi ama merak işte. Şimdi resmini de atıcam. Hep pozitifti. Hala adet olmadım. Ve yapar yapmaz ilk 1 dakika içinde T koyulaşıyo hemen. Gebelik testini de atıyorum. Çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Bugün kan sonucum çıkacak. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼🍀😍 üstteki ovulasyon, alttaki gebelik testim

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-10-06-22-46-928_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-05-10-06-22-46-928_com.miui.gallery.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200519_192035.jpg
    IMG_20200519_192035.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 2.yymurtlamamdı.24 nisan adet tarihimdi. En son 24 martta adet gördüm. Yumurtlama sonrası ovulasyon testi yaptım yine. Gereksizdi ama merak işte. Şimdi resmini de atıcam. Hep pozitifti. Hala adet olmadım. Ve yapar yapmaz ilk 1 dakika içinde T koyulaşıyo hemen. Gebelik testini de atıyorum. Çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Bugün kan sonucum çıkacak. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼🍀😍 üstteki ovulasyon, alttaki gebelik testim
Evet silik çizgiyi bende gördüm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤😍🤗 kan testi sonucunu da haber verin merak ederiz 🍀

Kızlar sonucum 3.5e düşmüş. Negatif. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim yine pozitif.Bunun sebebi ya gebelik ya kist vardır deniliyor. Gebelik yok değerlerime göre. Ama kistte yok. Çünkü 2 3 gün önce muayene oldum. Doktorum kist var demedi. Bir sorun yok dedi hatta. Anlamadım bir türlü.

Kızlar sonucum 3.5e düşmüş. Negatif. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim yine pozitif.Bunun sebebi ya gebelik ya kist vardır deniliyor. Gebelik yok değerlerime göre. Ama kistte yok. Çünkü 2 3 gün önce muayene oldum. Doktorum kist var demedi. Bir sorun yok dedi hatta. Anlamadım bir türlü.
Merhaba acaba kimyasal gebelik olabilir mi yeniden gebelik testi yaptınız mı

Gebelik testimde ikinci çizgi silik çıkıyor. Kimyasal olsa hafifte olsa kanamamın olması gerekmez mi.? Hala olmadım. Ve kimyasal gebelik sessiz sedasız olan bir gebelik mi.? Tam bir bilgim yok
Hâlâ silik cıkıyosa gebelik değerlerinin yükselme ihtimali vardır belki geç döllenmedir kana tam geçmemiştir. Ben adet günümde yapmıştım testi silikti 2. Çizgim 5 gün sonra kanamam başladı hastaneye gittiğimde hiç bişey görmediler dönerken bi test daha almıştım bu kez daha silikti 7 ye düşmüştü değerim negatif demişlerdi öncesinde kaçtı bilmiyorum ama sonra tekrar hastaneye gittiğimde doktor kimyasal gebelik demişti

Gebelik testimde ikinci çizgi silik çıkıyor. Kimyasal olsa hafifte olsa kanamamın olması gerekmez mi.? Hala olmadım. Ve kimyasal gebelik sessiz sedasız olan bir gebelik mi.? Tam bir bilgim yok
Normal adet görülüyo kimyasal gebelikte de

Back