C
can00
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi can00
ilk göz agrım sevdiğim insanın yanına gitmiştim bazı sorunlarımız olmustu ve telefonda ağlamıstı ama benden sana fayda olmaz belkide sen haklısın git diyordu bana.. mekanlarımız farklıydı o üniversitede okuyordu. onu görmeye gitmiştim beni gördüğünde cılgına dönmüştü cok sevinmişti sıkıca sarılıyodu bana. öyle seviyodu ki beni artık sen olmassan ben de olmam diyordu bana... öyle seyler söylüyodu ki. arkadasının evinde kalıcaktık o gece. bendeki cesarete bakarmısınız ki tek basıma yabancı bir sehirde yabancı bir evde tek basıma onu bekliyodum. o geldi sarıldık konustuk saatlerce gözlerimle sessizce bakıstık devamlı sen olmassan bende olmam diyordu bende böyle deme sonucta ne olur bilemyiz diyodum kızıyodu bana. saclarımı kokluyo öpüyodu o gece birlikte uyuduk ona yasladım boynumu oda bana sarkı söylüodu usul usul... uzun yoldan gelmiştim uyuya kalmısım gecenin bir yarısı kaltıgımda yanımda değildi birden onu yerde oturuken gördüm benim uyandıgımı anlamadı önce elinde bir sigara bana bakarak içiyo ağlıyodu bende sasırdım hemen yanına gittim neden uyandın neden ağlıyosun dedim sıkıca sarıldı bana saclarımı oksadıı beni sakın bırakma ne olur dedii.. işte o zaman dedimki benii cok seviyo sevgilim. ben senden istesemde kopamam ki dedim ertesi gün gidicektim ayrılısımızda bir okadar zor olmustuu okadar ağladımki zor ayrıldık... sonraa dediğim gibi yaz tatiline dogruu bunun davranısları değişti aramaz sormaz oldu beni...ben arasamda bahaneler uydurur olmustu bir gece en yakın arkadası aradı seni aldatıyo dedii beynimden vurulmusa döndüm..ayrıldım hiçte peşimden gelmedi sadece bana inanmadın askından ölsemde kapına gelmeyceğim dedi bana.. o sözünü hatırlıyorum. aradan 1bucuk sene geçti telefonumu bulmus kuzenine arattırıyomus halimi sordu ondan laf acıyodu ama unutmam gerekiyodu devamlı arıyodu soruyodu arkadaslarımıı.. ama unutmma gerekliydi bir gün beni aradı ve bana dediki görüşelimmi dost olarak bende bunca seyden sonra olmaz dedim ama içimden öyle gitmek istiyodum ki ama gidersem belki kendimi tutamazda ona sarılırım hersey yeniden baslar diye cok korkuyodum sırf bu yüzden gitmedim işte o gün bugün beni aramadı ve dediki artık seni aramayacagım sormayacagım yoluna cıkmayacagım ama sunuda unutma ben hep kendimi hayatta üstün tutumustum şimdi senin için haytta seni önde tutcagım ve karsına cıkmayacagım dedii anlamadım ama cok üzgünüm... hala arada rüyalarıma girer belkide unutamadım onu ama hatıra iştee unutamadıgım bir ask hikayem işte..