Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb ben meslek lisesi gıda teknolojisi cıkıslıyım aöf devam etmek istıyorum ögrenimime kendi bolumumle ılgılı bısey mı okumalıyım yoksa baska bolum mu lütfen cvp yazın yardımlarınıza ıhtıyacım var kafam cok karışık
kendi bölümünüzle ilgili aöf'te bölüm varsa tabiki onu okuyun ama yoksa da 2 ya da 4 yıllıklardan bir tane seçip öyle okuyabilirsiniz.
mesela ben çocuk gelişimciyim ama sosyal hizmetler okuyorum birbirleriyle alakalı ne de olsa
kendi bölümünüzle ilgili aöf'te bölüm varsa tabiki onu okuyun ama yoksa da 2 ya da 4 yıllıklardan bir tane seçip öyle okuyabilirsiniz.
mesela ben çocuk gelişimciyim ama sosyal hizmetler okuyorum birbirleriyle alakalı ne de olsa
kolay iş bulabılecegım bır bolum okumak ıstıyorum muhtemelen ıkı yıl olacak tercıhım sosyal hızmetler okumamı onerdıler ama ben istemıyorum kamuya işci alımı arttı kamu yonetımı falan okumamımda onerdıler ama ben karar veremıyorum...