- 19 Haziran 2015
- 25
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi pembebalon2015
kusura bakmayın karışık olmuş biraz. Durum biraz karaşık o yüzden karışık yazmış olabilirim :)Benim çok samimi bir arkadaşım var hatta arkadaştan da öte.. onu düşünerek yorum yazıyorum..
öyle bir şey olursa balayını 1 hafta ertelerim onun düğünü halleder kafam rahat bir şekilde istediğim yerde tatilimi yaparım :)
Bir de çok karışık yazmışsın..
cnm 1 eylülde balayı vs ne varsa bitirmemiz lazım çünkü nişanlım işe başlayacak bi de biz burada yaşamayacağız koceliye gideceğz. düğünden 17 gün sonra nişanlım işe başlıyor. işe başlamadan bi 3 gün önce evde olmamız gerek 1 hafta bekleyip balayına çıkma durumumuz yok hem beklesek burada nerede bekleyeceğiz evimiz kocaelide. burada aile yanında kalmak istemiyoruzBen de ayni durumu yasadim canim
Cok samimi bir arkadasimin dugunu benim dugunumden bir hafta sonraydi onu aradan cikarip balayina oyle gittim kafam rahat oldu
Ayrica balayina gittigimiz yerde esimin kuzeni askerlik yapiyordu onu bile ziyaret ettik balayi esnasindakimseyi kirmadan tum gorevlerimizi yaptik sukur
Anladim canimcnm 1 eylülde balayı vs ne varsa bitirmemiz lazım çünkü nişanlım işe başlayacak bi de biz burada yaşamayacağız koceliye gideceğz. düğünden 17 gün sonra nişanlım işe başlıyor. işe başlamadan bi 3 gün önce evde olmamız gerek 1 hafta bekleyip balayına çıkma durumumuz yok hem beklesek burada nerede bekleyeceğiz evimiz kocaelide. burada aile yanında kalmak istemiyoruzsanırım burada yakın bi yerde balayı yapacağız
ama buraya fethiyeye çok çok uzak ayvalık. gebezeye biraz daha yakın cnm. Arkadaşı ortaokuldan arkadaşı ve iyi arkadaşlarından biri ama tabi erkekler biz kızlar kadar samimi olamıyor arkadaşlarıyla ve arkadaşı düğün telaşından gelmezse bilmiyorum. gelir mi düğünümüze diyorum gelmezse gitmeyiz diyor ama gelir herhalde diyor ama bizim önceden yer ayarlamamız lazımBence istediğiniz yere gidin tatlı bir yorgunluk sadece
bu arada Kocaeli ayvalıkta çok yakın değil yani
arkadaş ne kadar yakın arkadaş
onlar sizin düğününüze katılacaklar mı ?
cnm birazda maddi sıkıntılarımız var yollarda bir sürü para gidiyor... sanırım buraya yakın bi yere gideceğizAnladim canim
Peki istediginiz yere balayina gitseniz sonrasinda yolu goze alip arkadasinin dugunune gitseniz olmaz mi?tam hesap yapamadim da gun meselesini kafam basmadi su an
Elbette canim git gel maddi manevi zor haklisincnm birazda maddi sıkıntılarımız var yollarda bir sürü para gidiyor... sanırım buraya yakın bi yere gideceğiz