Sizce ne yapmalıyız :( Siz olsaydınız ne yapardınız?

pembebalon2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
25
4
36
Merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa 13 Ağustosta düğünüm var ve tarih yeni belli oldu :) Biraz geç oldu ama her şey çok hızlı oldu... Şimdi küçükte olsa bir balayı anımız olsun istiyoruz ve balayı araştırmasına girdik biraz geç kaldık ama... Nişanlımla ikimiz Muğla Fethiyeliyiz. Antalya ve Muğla tarafını balayı olarak istemiyoruz çünkü bu tarafları çok gezdik. Farklı bi yer olsun istiyoruz. Alanya, Ayvalık, Edremit, Datça, Kapadokya (kapadokya ağustos ayında sıcak olur ve doğru tercih olmayabilir diye pek düşünmüyoruz açıkcası) Aslında nişanlım ile ikimizde Ayvalık ya da edremit taraflarını istiyoruz hem düğünden sonra Kocaeli de yaşayacağız. düğünden sonra muğladan kocaeliye gidip 1-2 gün dinlenip ayvalık taraflarına geçmeyi düşünüyoruz Kocaeli ye ayvalık daha yakın ama muğlaya epey uzak. Bizden 1 hafta sonra nişanlımın yakın arkadaşının düğünü var ve 1 hafta ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz. Ayvalık tarafına gidip tekrar fethiyeye geri gelmek zahmetli geliyor açıkcası.. sizce ne yapalım arkadaşının düğününe gitmek için alanya ya da datça mı düşünelim yoksa gitmeyip direk istediğimiz yer olan ayvalık ya da edremit e mi gidelim kızlar... siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşınızın düğünü için balayı planınızı ona göre mi ayarladınız yoksa istediğiniz yere gitmek için arkadaşınızın düğününe gitmekten vaz mı geçerdiniz? Nişanlım çok kararsız bende ???

Benim çok samimi bir arkadaşım var hatta arkadaştan da öte.. onu düşünerek yorum yazıyorum..
öyle bir şey olursa balayını 1 hafta ertelerim onun düğünü halleder kafam rahat bir şekilde istediğim yerde tatilimi yaparım :)

Bir de çok karışık yazmışsın..

Ben de ayni durumu yasadim canim
Cok samimi bir arkadasimin dugunu benim dugunumden bir hafta sonraydi onu aradan cikarip balayina oyle gittim kafam rahat oldu
Ayrica balayina gittigimiz yerde esimin kuzeni askerlik yapiyordu onu bile ziyaret ettik balayi esnasinda kimseyi kirmadan tum gorevlerimizi yaptik sukur

kusura bakmayın karışık olmuş biraz. Durum biraz karaşık o yüzden karışık yazmış olabilirim :)
Nişanlım öğretmen 1 Eylülde okulda semineri başlıyor. 13 ağustos düğünümüz Muğla da.. Nişanlım Kocaeli de yaşıyor evlenince burada 1-2 gün kalıp Kocaeli ye gidip kendi evimizde de 1-2 gün kalıp (çünkü kocaeli ye giderken buradan götüreceğimiz şeyler var elimizde yük eşya ile balayına gidilmez) Yani düğünden bi 5 gün sonra balayına çıkacaktık. 18 Ağustos gibi ve 5-6 gün balayı 24-25 Ağustos gibi evimize gelip bi 4-5 gün de gene dinlenip nişanlım işe başlayacak ama arkadaşının düğününe gidersek buraya yakın bi yerde balayı yapmak zorunda kalacağız. Erkekler biz kızlar gibi çok arkadaş düşkünü olmuyor aslında... Ama kimse de kırılmasın istiyorum. Tabi kimseyi kırmamak için de hayatta bir kez olan şeylerinde istediğimiz gibi olmasını da istiyorum

Bence istediğiniz yere gidin tatlı bir yorgunluk sadece
bu arada Kocaeli ayvalıkta çok yakın değil yani
arkadaş ne kadar yakın arkadaş
onlar sizin düğününüze katılacaklar mı ?

cnm 1 eylülde balayı vs ne varsa bitirmemiz lazım çünkü nişanlım işe başlayacak bi de biz burada yaşamayacağız koceliye gideceğz. düğünden 17 gün sonra nişanlım işe başlıyor. işe başlamadan bi 3 gün önce evde olmamız gerek 1 hafta bekleyip balayına çıkma durumumuz yok hem beklesek burada nerede bekleyeceğiz evimiz kocaelide. burada aile yanında kalmak istemiyoruz sanırım burada yakın bi yerde balayı yapacağız

Anladim canim
Peki istediginiz yere balayina gitseniz sonrasinda yolu goze alip arkadasinin dugunune gitseniz olmaz mi?tam hesap yapamadim da gun meselesini kafam basmadi su an

Bence istediğiniz yere gidin tatlı bir yorgunluk sadece
bu arada Kocaeli ayvalıkta çok yakın değil yani
arkadaş ne kadar yakın arkadaş
onlar sizin düğününüze katılacaklar mı ?
ama buraya fethiyeye çok çok uzak ayvalık. gebezeye biraz daha yakın cnm. Arkadaşı ortaokuldan arkadaşı ve iyi arkadaşlarından biri ama tabi erkekler biz kızlar kadar samimi olamıyor arkadaşlarıyla ve arkadaşı düğün telaşından gelmezse bilmiyorum. gelir mi düğünümüze diyorum gelmezse gitmeyiz diyor ama gelir herhalde diyor ama bizim önceden yer ayarlamamız lazım

Anladim canim
Peki istediginiz yere balayina gitseniz sonrasinda yolu goze alip arkadasinin dugunune gitseniz olmaz mi?tam hesap yapamadim da gun meselesini kafam basmadi su an
cnm birazda maddi sıkıntılarımız var yollarda bir sürü para gidiyor... sanırım buraya yakın bi yere gideceğiz

cnm birazda maddi sıkıntılarımız var yollarda bir sürü para gidiyor... sanırım buraya yakın bi yere gideceğiz
Elbette canim git gel maddi manevi zor haklisin
Ya hep gezmis oldugunuz yerler de olsa balayi baska bence zaten dugun yorgunlugundan sonra otelde ye ic yat yapiyorsun genelde dert etme canim yakin bir yere gidin kocaman mutluluklar

Didim de Venosa var 5 yıldızlı.. Ben balayımı orada yapmıştım. Bu arada Fethiye den yazıyorum.. :) Tavsiye ederim.. Ege kıyıları güzeldir.. Biz o kadar sevdik ki bu yıl da Kuşadasına gidiyoruz kısmetse :) İnşallah her şey gönlünce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…