Sizce ne yapmalıyım?

carrotjuice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
14
0
1
Ankara
yakinda evleniyorum.aile yapılarımiz cok ters ama erkek arkadasim cok uyumludur allahtan idare ediyoruz:) ben baya serbest büyüdüm. adettir gelenektir uzagim oyle seylere.dugune sanirim arkadaşlarım disinda kimse gelmicek cunku annem vefat etti ve ailedekilerin hic biriyle gorusmuyorum.abim bile gelmicek.hatta babamla esi bile gelmicek sanirim.ben simdi baya basibos kaldim anlicaginiz.cogu seyi cozduk ama kesinlikle yapmam dedigim iki sey kaldi birincisi kirmizi kusak takmak(seven olabilir ama ben istemiyorum)ikincisi de dugunden sonra Annesi ve babasinin evine gelcekmisiz onkar evden gidicekmis.plani öyle yapmışlar bana soran yok.burda yasamayacagmiz icin ev burda diil.ben de otelde kalmak istiyorum.bu iki durumu nasil cozsem bi ton fikir var aklimda ama size de soriyim dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bildiğim kadarıyla kırmızı kuşak bekaret simgelediği için takılır,kız evinden en yakını takar.. madem sizin kimseniz gelmeyecek takacak kimsede yok demektir.. ama ben sizin yerinizde olsam bu müthiş hissi eşime verirdim.. onun takmasını isterdim :)

2- eş adayınızla görüşüp otelde kalmak isteyiş nedenlerinizi söylerseniz anlayışla karşılayıp ailesine iletir bence.. ama emin ol ev en rahatı.. ailesi de çıkacaklarmış.. zaten genelde böyle yapılır.. eşyalarınız olacak,yorgun olacaksınız bence ev en rahatı.. bunda da yine eşinizle görüşüp karar verebileceksiniz.. :)

bu meselelere inanın hiiiç takılmayın,tadını çıkarın.. ben biraz takılmıştım ve şimdi diyorum ki ne gereği varmış,tadını çıkarsaymışım.. Allah mutluluklar versin..

Bunlar dışında sorun yoksa yap gitsin canım ne olacak ki. Hatta baban ve Abi'ni ısrarla davet et bence yalnız kimsesiz imajı verdirme kendine. O kırmızı kuşağında abine bağlat. Düğünden sonra eşinin ailesinin evine gidersin ellerini öpersin ama orda kalmak istemezsen ilk gecede o konuda haklısın ben de kalmadım mesela o zaman ellerini öpün ve otele gidin Sabah da el öpmeye gelip evinize ya da bal ayına gidersiniz bence bu şekilde teklif et bunu daha ılımlı olur . Kırmızı kuşak için de hiç uğraşmaya değmez dediğim gibi abine bağlat foto çekimi ve düğünde çıkarırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…