sizce ne yapmalıyım?

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.diyelim ki bi sevgiliniz var çok eski bi ilişki değil 2 aylık fln.cuma akşam konuşuyosunuz pazar buluşuruz diye.cmt günü hiç konuşmuyosunuz akşam aradığınızda cevap vermiyo.pazar öğlen yine arıyosunuz yine cvp yok.akşam oldu hala ses seda yok.bu durumda naparsınız?artık hiç aramaz mısınız yoksa arayıp hesap mı sorarsınız?nie arama gereği bile duymadın diye bi msj mı çeksem acaba?:1no2:

valla ben dayanamazdim yani niye aramadi diye düsünecegime mesaj atardim yine arardim ama bir sekilde ögrenmeye calisirdim...
baktim acti ama kacamamak ve sacma cevaplar veriyor o zaman yol verirdim...
eee hic acmaz ve mesajlarima cevap vermezse o zaman o bana yol vermis oluyor... :eek:

yahu ben şunu anlamıyorum.neden telefonlerını açmıyorlarki.yani sen kendinden düşün.ne zaman telefonuna bakmazsın.bazen benim arkadaşımda böyle yapıyo.uyuz oluyorum ya.tamam işin olur çalışırsın anlarım.ama çalışma saati dışında açılmayan telefona uyuz oluyorum.bence içimdeki sen arkadaşımın yazdıkları çok doğru.ısrarlı şekilde ara.ne demek cevap vermiyo ya.birde daha ilişkiniz yeni.daha dikkatli olmalı sana karşı.eğer saçma gelirse sana cevabı inandırıcı değilse kısa yoldan yol ver.

ya işin kötüsü öğlenden beri aramadı hala.telde onu aramış olduğumu görüp geç de olsa bi aramasını bekliyodum ama onu bile yapmadı:KK43: şimdi ısrarla arayıp peşinde koşuyo izlenimi vermek de istemiyorum ama içim içimi yiyo..

Ben olsam bu durumda artık bişey yapmazdım. O kadar aramışsın zaten bırak bekle bakalım o elbet bigün arıycaktır. O güne kadar bekle hiç aramaya kalkma o aradığındada bu davranışının nedenini sor eğer mantıklı bi sebebi varsa dünya hali bu herşey olabilir o zaman devam edersin ama yok saçma sapan bişey uydurursa bırakırsın gider ölüm yokya ucunda a.s.

ay ne uyuzz at bir msj ama niye aramadın olmasın.. direk resti çek.. kafasına bir balyoz insin böyleliklee ..
belliki bitircek senden bekliyo anlamanı

Daha 2 aylık bir ilişki böyle yapmamsı lazım erkeğin...

Merak ediyorsan kötü bir durum yoksa eğer ciddi bir durum ise dinlersin...

Gereksiz ise umursamadıysa boşver gitsin....

Değmez uğraşıp üzülmeye...

Cumartesi aramışım ve açmamış.
Pazar günü hayatta aramazdım.:nazar:

Onun aramasını beklerdim.
Ararsada yer fırcayı.:nazar:

hiç ilginç gelmiyor artık bana bu erkeklerin tavrı..aynısı bende de var..
ama hiç arama sorma dersem bu kez belki onun istediği bişey -ayrılık-olacaK hemde sessiz sedasız karşı tarafa bi açıklama yapmadan,bu çok şerefsizce olur..mutlaka bi açıklaması olmalı bu tavrın..cep tel.nosundan başka evin numarası yok mu,mutlaka bi şey söylemesi gerek..sonunda belki yine ayrılık olur ama en azından onun istediği gibi değil..

hiç ilginç gelmiyor artık bana bu erkeklerin tavrı..aynısı bende de var..
ama hiç arama sorma dersem bu kez belki onun istediği bişey -ayrılık-olacaK hemde sessiz sedasız karşı tarafa bi açıklama yapmadan,bu çok şerefsizce olur..mutlaka bi açıklaması olmalı bu tavrın..cep tel.nosundan başka evin numarası yok mu,mutlaka bi şey söylemesi gerek..sonunda belki yine ayrılık olur ama en azından onun istediği gibi değil..

şu an arasam muhtemelen cevap verir ve hiçbişey olmamış gibi konuşur yine.bi açıklama yapma gereği bile duymaz.daha önce de bu tarz birşey olmuştu çünkü.ben de böyle durumlarda bi tepki gösteremiyorum susup kalıyorum sonra da unutulup gidiyo işte:KK43: ama 2 gündür aramalarıma cevap vermediği için ben artık aramak istemiyorum.o ararsa da nasıl davranırım bilemiyorum senağlama

off ne kadar zor durum bilirim..bende aynını yaşıyorum..hep bir önceki konuşmada yada eylemler yok sayılır..ama için içini yer,illa konuşmak gerek,yanlışları düzeltmek gerek,ama erkekler bunlara çok fazla takılmıyor..bende susuyorum çoğu zaman ama bir süre sonra patlıyorsun tutamıyorsun içinde...bence bi şekilde konuşmalısın,çünkü şimdi susarsan bunu kabul edersen bunun devamı gelecek..hem ilişkiniz daha 2aylık hiç birşey kaybetmezsin,ilk başlarda düzelir der sabredersin ama gittikçe öyle olmadığını farkedersin..bence yol yakınken bu taVrına bir çözüm bulmalı yoksa da sevmiyorsan yol vermeli..

Allah korusun başında kötü bir durum olabilir mi? Başka yerden ulaşma şansın yok mu? Eğer başında kötü bir durum yoksa, yol ver gitsin. Başa çıkmaz öyle adamlar.

bu kadar yeni bir ilişkide bu kadar düşüncesizlik fazla olurdu, yol verirdim ben, ama yine de son kez sorardım, belki geçerli bir nedeni vardır.

öldün mü?
diye arardım..

baktım bıdı bıdı yapıyor salak sulak konuşuyor,selametle...
bir daha arama derdim..

evet bende öldünmü diye aradım ne olduğunu merak ederdim ama hiç bişe yoksa yol ver gitsin başlamadan bitir yani

X