sizce ne yapmalıyım?

Sartlar kotu degil cumartesi tatil gibi bir nimetiniz var. Yasiniz var tecrubeniz yok is hayatindan ne bekliyorsunuz anlamadim ki bu Tavir ile seneyi dolduramazsiniz kendinizi toparlayin kimse boyle bir calisan istemez

bence şartları kötü değil
mobbing falan görme ihtimali de çok düşük
temizlik beklenmiyor, çay kahve ikram falan hazırlayacak
hatalı yapsa bile hatası yüzünden işler durmayacağı veya etkilenmeyeceği için pek sorumluluğu da yok
çayı kahveyi lezzetli yap yeter yani. kötü çay ve kahve yapma. zaten çay makinesi vardır, kahve makineleri de illa ki vardır
zihnini yoran bir iş değil, eve gittiğinde kimse ondan iş isteyemez. mesai dışı çalışma durumu yok yani
ben bilgisayar başında çalışıyorum da ne oluyor, aman aman bir maaş yok, üstelik bir hata yapsam kırk tane şeyle uğraşmak zorundayım, her ay bir sürü rapor, sunum, toplantı, bin tane dertle uğraş.
bir de iş saati dışında iş de istenir bazen. valla ben şu an konu sahibinin yerinde olmak istedim yalan yok

Çalışmak zorundaysan Devam edeceksin mecbur. Çok da kötü şartları yok gibim

Aynen...Ben şu anda toplamda brut konu sahibinin iki katı kazanıyorum sözde ama yol -yemek - Multinet filan yok, hepsi cepten, üstüne nöbet, üstüne haftasonu bayram seyran tatil allah'a emanet, mesai kavramı 8 saat sabit 7/24 esnek diken üstünde, 8 saati işyerinde ne yaptiysan bı 8 saat de onları yaz, çiz, raporla,degerlendir, updatele, projelendir...Üstüne mobingin, yasal- etik sorumluluğun tillahı omuzlarimda, can güvenliği yok, kelle koltukta....Konu sahibi bu şartlarda her anlamda hepimizden iyi durumda belki ama farkında değil maalesef...

Aklima yazin is yetistirmeye calisirken temizlik personeline ozenmem geldi ya
Bunu yasamayan yoktur bizde maas ve sosyal haklar + emeklilik daha iyi durumda ustelik

kesinlikle
hayat şartlarını düşünürsek paranın rakamsal miktarını önemsemek zorundayız maalesef
ama bir iş yerinin verdikleri varsa bizden götürdükleri de var
konu sahibi en azından kafasını yormuyor. tamam asgari ücret alıyor ama kafa yoran, büyük sorumluluklar beklenen bir iş değil
eski iş yerimde vardı ofis destek personeli. içimizde işinden en memnun olan personel o işlere bakan ablamızdı
üstelik konu sahibinin işiyle kıyaslarsak bizim abla bazı temizlik işleriyle ve her gün hepimize düzenli yemek yapma işiyle de ilgileniyordu
misafir karşılama da vardı işi arasında ama ofise pek misafir gelmezdi.
konu sahibi maddi anlamda değil belki ama kesinlikle manevi anlamda bizden daha iyi durumda.

ben geçen gün gözüme bir firmayı kestirdim, biraz araştırdım çalışma ortamı, ofis, yaptıkları işler falan fena değildi
iş başvurusu yapsam mı diye düşünürken çalışma saatlerine bi baktım, cumartesi yarım gün çalışıyor, anında vazgeçtim

Aklima yazin is yetistirmeye calisirken temizlik personeline ozenmem geldi ya
Bunu yasamayan yoktur bizde maas ve sosyal haklar + emeklilik daha iyi durumda ustelik
ben beyaz yakalıyım ama mavi yaka olmadığıma çok pişmanım
mavi yakalar çok daha iyi durumda yani
fazladan 1 saat bile çalışsalar parasını alıyorlar
bizde bir sürü ot çöp var bir de üstüne fazla mesai diye bişey yok
onların her şeylerinin sınırları belli, bizde belirsiz
of

Kendi mesleğinizle ilgili yaş ve deneyimsizlik engeliniz var maalesef.

Ne donanımlı kişiler biliyorum 35 i geçtiği için onları bile tercih etmiyorlar.

Peki arkadaşlık ilişkileriniz çok iyi olsaydı, işyerinizi biraz daha sever miydiniz?

arkadaşlık olarak zaten benden hariç üç kızız birisi çok ukala sinsi üç kız aynı odada ve o diğerleri ile hareket eden gelip geçerken günaydın demez sanki bir şey yaptım suratsızca durur takılmıyorum artık kişilere bağlı olarak işyerinde kalmıyorum

iş işte bulunur diye yazılmış çoğu yorumda ama bu kadın çalışırken iş görüşmesine nasıl gitsin? iş çıkışı vereceği zaman ihbar süresi olacak, karşı firma ya beklemezse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…