• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

yumkfyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
32
2
86
29
Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce

Yani soylicek çok şey var da böyle saçma şeyler yüzünden banlanmak istemiyorum.sirf adamları memnun etmek için bu şeyleri yapıyorsunuz sonra ah vah ediyorsunuz.he bende istedim yaptım diyeceksen ne bu panik.bunlari adamla birlikte olmadan önce düşünücektin sonra değil.ayrıca bayağı kan gelmiş bekaret in bozulmuştur zaten bunun belirtisi kan gelmesi ve acısı sır.

Ya biliyorum neden bu kdar sert oluyosun uz ki hata yaptım ve pismanim gerçekten nasıl düştüm bu hataya bilmiyorum ama suan korkuyorum

Midem bulandı gerçekten. Ne kadar ayıp, çirkin şu muhabbetleriniz!
Neyi kanıtlıyorsunuz Allah aşkına?
O size bir şey kanıtlıyor mu? Neymiş kastığın için kan gelmişmiş. E kan gelmedi diye bakire misiniz yani?
Ya bizim kızlarımız niye böyle oldu ben anlam veremiyorum!
Ayıp, kendinize, gururunuza yaptığınız hakareti görmüyor musunuz? Bu kadar mı kör oldunuz?

Herkesin pişman olup yaptığı hatalar vardır bende çok pismanim ama ben istemedim yapmasan ayrılır gibiydi benden şüphe ediyordu cahillige düştüm

Ne var yardimci olsanız sadece bi soru sordum bozulmuş olabilir ama ben seni bozmadım dedi sen zorladigin için oldu dedi bu olabilir mi yada zorlanma olursa tekrar kan gelme durumu

Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce

Kanıtlamak için 2.birkere ilişkiye girdiniz!
Zorunuz neydi ?
Mantık nasıl işliyor bu durumda.
Birde olan olmuş olduktan sonra ona neler dedim demenizin ne önemi var.

Arkadaslar ya Allah aşkına siz hiç mi hata etmediniz ben aptaldim 19 yaşındaydim evlenecegiz nasıl olsa dedi ben bırakmam dedi
Kanıtlamak için 2.birkere ilişkiye girdiniz!
Zorunuz neydi ?
Mantık nasıl işliyor bu durumda.
Birde olan olmuş olduktan sonra ona neler dedim demenizin ne önemi var.

Ama o bir erkek olarak olmadı dedi sadece sen çok kastın dedi tam olarak bozulmadı dedi bakın anlıyorum zamanında bende böyleydim ama hepimiz İnsanız ve hatalarımi z oluyor malesef ki şimdi Ki aklım olsa asla yapmazdim ama bi doktorun sayfasında zorlanma dan dolayi ve bir daha yapılmaması durumunda kan gelme olasılığı yüksek yazio

Yeni sevgilime anlatamam onu kandırmak istemiyorum ama napicagimi da bilmiyorum sadece vi defa oldu o da tam olarak değildi

Yeni sevgilime anlatamam onu kandırmak istemiyorum ama napicagimi da bilmiyorum sadece vi defa oldu o da tam olarak değildi
Canim kan gelmis.

Zorlamaktan mi yoksa bozuldu mu kan geldi tam bilemeyiz ama kandirilmissin sen

Ama bozulma ihtimali yuksek bunu bil.muhtemelen bozuldu

Bu kadar kafaya takiyorsan muayene ol ogren

Canım hata yapmışsın evet sende kabul ediyorsun. Ama bunları düşüneceğine bu durumu kabullenmelisin bence.bekâretin gitmiş yapacak bişey yok. Merak ettiklerini bi jinekolog la konuşmalısın.bide erkek arkadaşın seni gerçekten seviyor sa her şekilde kabul eder merak etme.

Back
X