Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce