Canım ben fizik tedavi teknıkerıyım bence de doktorunu dinlemelisin şuan bile ağrılarım var diyorsun ki senin bu tedavın bitene kadar ağrılardan kurtulman,kilonu koruman lazım ki omurgana daha fazla yük binip de sende daha fazla sıkıntı yaratmasın,Allah im şifa versin inşallah :)Gecmis olsun oncelikle.
Bence doktorunuzu dinleyin.
Tedaviniz tamamlandiktan sonra devam edersiniz zaten bizim elimizde olan birsey degil Allah nezaman nasip ederse o zaman olacak..
En azindan hamile kaldiginizda stres yapmazsiniz.
Hamile kalmadigin icin bilemiyorsun,karnin buyudukce beline agri yapacak..
Esinize de bu arada kürler yaparsiniz..
Canım ben fizik tedavi teknıkerıyım bence de doktorunu dinlemelisin şuan bile ağrılarım var diyorsun ki senin bu tedavın bitene kadar ağrılardan kurtulman,kilonu koruman lazım ki omurgana daha fazla yük binip de sende daha fazla sıkıntı yaratmasın,Allah im şifa versin inşallah :)Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danişmak istiyorum. Ben 4 yillik evliyim ve bir kimyasalim var. Esimin sperm hizi yavas o yuzden hamile kalamadim henuz. Asil soracagim sey ben bugun sirt agrilarim icin fizik tedaviye gittim benim skolyozum(omurga egriligi) var. Bu egrilik belimde, doktor rontgenden sonra gebe olup olmadigimi sordu degilim ama istiyorum dedim sakin su anda dusunme bu agrilarla hamile kalirsan cok sıkıntı cekersin dedi. Normalde de sıkıntili bir gebelik gecirecegimi ama su an kalirsam ilac alamayacagim icin daha cok sıkinti yasarmisim. Mr ve fizik tedavi önerdi ilaclar bitince ve su an gebe kalma korun dedi.
Benim size sorum şu sizce zaten zor gebe kaliyorum esimden dolayi diye korunmamali miyim? Yoksa gebe kalirim diye korunmali miyim? Bebek sevdam malumunuz, korunmak ise şu an en son isteyecegim sey. Sonuçta her şekilde de bu rahatsizlikla zor bi gebelik gecirecegim...
Sagolun tesekkür ederim. Hayır agrilarim dayanilmaz degil cok sukur. Ilaclar krem agri kesici ve kas gevsetici hap. Agri kesiciyi agrim olmadigi zaman almama gerek yok gerisi de rahatlamam icin sadece. Su an bile acaba hamile olabilir miyim diye dusunuyorum. Her ay gibi bu ay da yumurtlama gununu degerlendirdik ama daha bir hafta olmadi bile test yapsam cikmasi imkansiz. Ben olmadi sadece kremi kullanayim simdilik. Egzersiz zaten yapiyorum o da rahatlatiyo. Dediginiz gibi sicak havlu masaj en azindan regl olana kadar ya da test yapana kadar bekleyimÇok geçmiş olsun Dayanılmaz mı ağrıların gerçekten yani ilaç almadan dayanabilir misin masaj sıcak havlu vs idare edebilir misin eğer kendine güveniyorsan korunma bence zaten zormuş iyice zorlaşmasın kendi haline bırak'ama sürekli kullanman gereken ilaçlar varsa o ayrı hamile kalırsın haberin olmadan ilaçları içersin bu defa daha zor olur.
Bende 3 yildir ugrasiyorum canim. Tedavi simdilik ilac sonra mr'a gore fizik tedavi nerden baksan 2 ay aksar. Sagol cevabin icin Allah hakkimizda hayirlisini versin. Sana da en guzelinden hayirli evlat versin rabbimBence korunma canım ya zaten isteyince olmuyor yaş daha fazla ilerlemesin. Yada tedavisi kısa sureliyse tedavini ol ama uzun surecekse bekleme. Ben 3senedir uğraşıyorum. Boşver sen o sevinçle ağrılarını unutursun
Tesekkur ederim. Evet haklisiniz aslinda. Ilac kullanarak hamile kalmak ayrica bir risk olur tabi ki.Gecmis olsun oncelikle.
Bence doktorunuzu dinleyin.
Tedaviniz tamamlandiktan sonra devam edersiniz zaten bizim elimizde olan birsey degil Allah nezaman nasip ederse o zaman olacak..
En azindan hamile kaldiginizda stres yapmazsiniz.
Hamile kalmadigin icin bilemiyorsun,karnin buyudukce beline agri yapacak..
Esinize de bu arada kürler yaparsiniz..
Amin tesekkur ederim. En bilgili olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Allahtan kilolu degilim en buyuk avantajim o. Hatta cevrem ne kadar zayif oldugumu kilo almam gerektigini soyler durur ama takan yok. Ben size baska bir sey sorabilir miyim? Fizik tedavide olsam sonucta bu skolyoz yok olmayacak, sadece agri azaltmak icin mi fizik tedavi sizce bana gerekli?Canım ben fizik tedavi teknıkerıyım bence de doktorunu dinlemelisin şuan bile ağrılarım var diyorsun ki senin bu tedavın bitene kadar ağrılardan kurtulman,kilonu koruman lazım ki omurgana daha fazla yük binip de sende daha fazla sıkıntı yaratmasın,Allah im şifa versin inşallah :)
Canım ben fizik tedavi teknıkerıyım bence de doktorunu dinlemelisin şuan bile ağrılarım var diyorsun ki senin bu tedavın bitene kadar ağrılardan kurtulman,kilonu koruman lazım ki omurgana daha fazla yük binip de sende daha fazla sıkıntı yaratmasın,Allah im şifa versin inşallah :)
Doktorum sporu cok seven ve teşvik eden birisi. Kesin onaylar ama ben bunu evde yapamaz miyim? Cunku yasadigim yer merkezlere biraz uzak ulasim problemim var cevremde de plates ögreten kimse yok.Eger doktorunuz onaylarsa Duzgun bir egitmenden bire bir pilates dersi alabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danişmak istiyorum. Ben 4 yillik evliyim ve bir kimyasalim var. Esimin sperm hizi yavas o yuzden hamile kalamadim henuz. Asil soracagim sey ben bugun sirt agrilarim icin fizik tedaviye gittim benim skolyozum(omurga egriligi) var. Bu egrilik belimde, doktor rontgenden sonra gebe olup olmadigimi sordu degilim ama istiyorum dedim sakin su anda dusunme bu agrilarla hamile kalirsan cok sıkıntı cekersin dedi. Normalde de sıkıntili bir gebelik gecirecegimi ama su an kalirsam ilac alamayacagim icin daha cok sıkinti yasarmisim. Mr ve fizik tedavi önerdi ilaclar bitince ve su an gebe kalma korun dedi.
Benim size sorum şu sizce zaten zor gebe kaliyorum esimden dolayi diye korunmamali miyim? Yoksa gebe kalirim diye korunmali miyim? Bebek sevdam malumunuz, korunmak ise şu an en son isteyecegim sey. Sonuçta her şekilde de bu rahatsizlikla zor bi gebelik gecirecegim...
Haklisiniz galiba biraz daha sabirBence önce senin sağlığın, korunmalısın.
Hamilelikte yaşadığın sıkıntılar acılar bebeğine de yansır...
Evde Tek basina yanlis yapabilirsiniz. Spor salonu gibi bir yerde egitmen bulabilirsiniz. Ama yine de siz YouTube den bazi videolardan izleyerek biraz kaslarinizi guclendirin. Bir diger secenekte spor bantlari var. Halka seklinde 10 cm genisliginde lastik. Onlardan satin alip onunla kaslarinizi calistirabilirsiniz. Ogrenmesi daha kolay olabilir. Yada fizyoterapici neler yapmaniz gerektigini gosterebilir. Benim kalcamda bir sorun icin gittigim fizyoterapici but bantlardan vermisti. Umarim size uyan bir seyler bulursunuzDoktorum sporu cok seven ve teşvik eden birisi. Kesin onaylar ama ben bunu evde yapamaz miyim? Cunku yasadigim yer merkezlere biraz uzak ulasim problemim var cevremde de plates ögreten kimse yok.
Zayıf olmanız çok güzelAmin tesekkur ederim. En bilgili olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Allahtan kilolu degilim en buyuk avantajim o. Hatta cevrem ne kadar zayif oldugumu kilo almam gerektigini soyler durur ama takan yok. Ben size baska bir sey sorabilir miyim? Fizik tedavide olsam sonucta bu skolyoz yok olmayacak, sadece agri azaltmak icin mi fizik tedavi sizce bana gerekli?
Cok tesekkur ederim sagolunEvde Tek basina yanlis yapabilirsiniz. Spor salonu gibi bir yerde egitmen bulabilirsiniz. Ama yine de siz YouTube den bazi videolardan izleyerek biraz kaslarinizi guclendirin. Bir diger secenekte spor bantlari var. Halka seklinde 10 cm genisliginde lastik. Onlardan satin alip onunla kaslarinizi calistirabilirsiniz. Ogrenmesi daha kolay olabilir. Yada fizyoterapici neler yapmaniz gerektigini gosterebilir. Benim kalcamda bir sorun icin gittigim fizyoterapici but bantlardan vermisti. Umarim size uyan bir seyler bulursunuz
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Evde doktorumun verdigi egzersizleri yapiyorum ve sanirim doğru egzersizler olmali ki beni rahatlatiyor. İlk baslarda cok agrim olmustu ama egzersize devam ettikce cok rahatladim.Zayıf olmanız çok güzelYani tabiki de skolyozunuzun cinsine bağlı yapısal mi fonksiyonel mi o önemli ama fizik tedavi görerek hayat standartlarınızı arttırmak çok daha güzel olucak sizin için. Fizik tedavi gördüğünüz yer de önemli tedavinin doğru uygulanması gerekli umarım güzel bir teknıkere ve fızyoterapıste düşersiniz. Verilen egzersizleri yapmayı sakın aksatmayın. Allah im size tez zamanda şifa versin inşallah dualarım sizinle bir şey de eklemek istiyorum evde kendiniz hiç bilmiyorsanız egzersiz yapmayın çünkü skolyozunuza ters bi egzersiz yaparsanız egrılıgınızı daha da arttırırsınız o yüzden bi fızyoterapıstle çalışmak daha iyi olur sizin için benim çok hastam olmuştu egzersiz yapayım derken başka yerlerini sakatlayan ve onun için de fizik tedavi gören...
Amin canım hepimize insallahBende 3 yildir ugrasiyorum canim. Tedavi simdilik ilac sonra mr'a gore fizik tedavi nerden baksan 2 ay aksar. Sagol cevabin icin Allah hakkimizda hayirlisini versin. Sana da en guzelinden hayirli evlat versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?