Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danişmak istiyorum. Ben 4 yillik evliyim ve bir kimyasalim var. Esimin sperm hizi yavas o yuzden hamile kalamadim henuz. Asil soracagim sey ben bugun sirt agrilarim icin fizik tedaviye gittim benim skolyozum(omurga egriligi) var. Bu egrilik belimde, doktor rontgenden sonra gebe olup olmadigimi sordu degilim ama istiyorum dedim sakin su anda dusunme bu agrilarla hamile kalirsan cok sıkıntı cekersin dedi. Normalde de sıkıntili bir gebelik gecirecegimi ama su an kalirsam ilac alamayacagim icin daha cok sıkinti yasarmisim. Mr ve fizik tedavi önerdi ilaclar bitince ve su an gebe kalma korun dedi.
Benim size sorum şu sizce zaten zor gebe kaliyorum esimden dolayi diye korunmamali miyim? Yoksa gebe kalirim diye korunmali miyim? Bebek sevdam malumunuz, korunmak ise şu an en son isteyecegim sey. Sonuçta her şekilde de bu rahatsizlikla zor bi gebelik gecirecegim...
Benim size sorum şu sizce zaten zor gebe kaliyorum esimden dolayi diye korunmamali miyim? Yoksa gebe kalirim diye korunmali miyim? Bebek sevdam malumunuz, korunmak ise şu an en son isteyecegim sey. Sonuçta her şekilde de bu rahatsizlikla zor bi gebelik gecirecegim...