• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

Nuleu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
19
0
36
Arkadaşlar okul bittikten sonra hemen olmasada evlilik icin bir adim atmak istiyorum erkek arkadasim yabanci ailem biliyor ve kendisini cok seviyorlar ama evlenmek isteğimi nasil soylicegimi bilemiyorum erken oldugunu dusunucekler cunku ama ben gerçekten evlenmeyi dunuyorum

sevgilinizle ortak bir karar aldıktan sonra ailenize düşüncenizi belirtirsiniz. sonuç olarak henüz sadece sen düşünüyorsun.
eğer güven, saygı, sevgi temel taşları oturduysa farklı kültürden dolayı oluşacak olan sıkıntılar da aşılır. madem aileniz biliyor ilişkinizi bu konuda çok zorlanmazsınız. sadece ciddi olduğunuza dair vurgularınız geçer arada.. erkek arkadaşınız da sizinle evlenmeyi düşünüyorsa...

Arkadaşlar okul bittikten sonra hemen olmasada evlilik icin bir adim atmak istiyorum

sevgilinizle ortak bir karar aldıktan sonra ailenize düşüncenizi belirtirsiniz. sonuç olarak henüz sadece sen düşünüyorsun.
eğer güven, saygı, sevgi temel taşları oturduysa farklı kültürden dolayı oluşacak olan sıkıntılar da aşılır. madem aileniz biliyor ilişkinizi bu konuda çok zorlanmazsınız. sadece ciddi olduğunuza dair vurgularınız geçer arada.. erkek arkadaşınız da sizinle evlenmeyi düşünüyorsa...

Karşılıkli bir istek var zaten tek taraflı degil

anne ben evlenmek istiyorum diyebilirsiniz. ben öyle demiştim.

evlenmek için adım atacakmışsınız, okuldan mezun olunca sözlenirsiniz adım atmış olursunuz, iki seneye evlenirsiniz yaşınız büyür. okuldan kastınız üniversite mi? öyle ise çok da küçük sayılmazsınız

Back