- 15 Mart 2025
- 6
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sonsuzsiyah
-
Kızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
Size müsait değilse başkasına müsaittir o zaman sizi çantada keklik olarak görmüş belli kiKızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
Kırılmam sadece insan ümit ediyor galiba haklısınız teşekkür ederimKirilmayin bana ama adam kac yil sonra donse sizi biraktigi yerde bulmus. Muhtemelen dinlenmek icin size ugramis yine gidecek. Evlilik lafi duyunca herkese bu kadar cabuk inanmayin.
Bugün konuşacak laf bulamıyorsanız evlenıp bi ömür akşamları evde napacaksınızKızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
5 yıl sonra kendisi tekrardan size yazmış konuşmak istemiş. Ciddi olduğunu evlilik düşündüğünü söylemiş. Abartılı davranıyor bence. Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Canım cicim deyip iltifat etmesine kanmayın. Ya çok konuşkan birisi değil ya da size boşta kaldığı için geri döndü.Kızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
Arkadaşlarıyla buluştuğumuzda da çok konuşmadı bende burda ikileme düştüm aslında cidden yapısı mı bu konuşkan mi değil acaba diye5 yıl sonra kendisi tekrardan size yazmış konuşmak istemiş. Ciddi olduğunu evlilik düşündüğünü söylemiş. Abartılı davranıyor bence. Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Canım cicim deyip iltifatlar etmesine kanmayın. Ya çok konuşkan birisi değil ya da size boşta kaldığı için geri döndü.
Teşekkür ederimvallla bosluktan yazmis tekrar sevgili olmus gibi. bos kalmamaktansa zaten sizi de taniyor kolay iliskiye baslamis. yillar once nasil olmadiysa simdi de oluru yok gibi.
Evet haklısınız yeni olduğu için acaba zamanla düzelir mi kafasindayım galiba o yüzden fikir almak istedim.Bugün konuşacak laf bulamıyorsanız evlenıp bi ömür akşamları evde napacaksınızadam istasyon misali arada uğruyor size
Zamanla düzelir die beklediğiniz kişiEvet haklısınız yeni olduğu için acaba zamanla düzelir mi kafasindayım galiba o yüzden fikir almak istedim.
İlkokuldan tanışıyorsunuz o süreçte ne kadar görmüştünüz onu? Belki kişilik yapısı sessiz , çekingen birisidir. Ama ne kadar çekingen ya da yorgun olursa olsun, insan konuşmaya çalışır, hayatı hakkında sorular sorar merak eder. "Nasılsın ne yapıyorsun günün nasıl geçti , bana kendinden biraz daha bahseder misin, çocukluk yaşantın ile ilgili komik anıların var mı, hangi yemekleri seversin, ne tarz müzik dinlersin, hobilerin neler, hoşuna gitmeyen, seni sinirlendiren şeyler nelerdir, ilişkiden evlilikten beklentin nelerdir " gibi. Aile, kültür, siyaset, ekonomi, eğitim, sağlık vb konuşacak konu çok. 1 aydır tekrar konuşmaya başlamışsınız çok isteksiz davranıyor.Arkadaşlarıyla buluştuğumuzda da çok konuşmadı bende burda ikileme düştüm aslında cidden yapısı mı bu konuşkan mi değil acaba diye
Çok haklısınız boşa umut.Zamanla düzelir die beklediğiniz kişi
geçen zamanda sizinle değilmiş ki ? Neyi düzelttiğinize inanacaksınız ?
Can çıkar huy cıkmaz . insan ancak sevdiğine farklı davranır . Sizin normal arkadaştan farkınız yok canı sıkılınca yazıyor
+15 yıl sonra kendisi tekrardan size yazmış konuşmak istemiş. Ciddi olduğunu evlilik düşündüğünü söylemiş. Abartılı davranıyor bence. Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Canım cicim deyip iltifat etmesine kanmayın. Ya çok konuşkan birisi değil ya da size boşta kaldığı için geri döndü.
Bu adam her döndüğünde kabul edecek misiniz? 1 evlilik lafına nasıl bu kadar kanabilirsiniz? Adam biliyor ki her dönüşünde aynı yerse olacaksınız, bu yüzden çok rahat. AyrılınKızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?