Sizce ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım

sonsuzsiyah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
6
3
1
26
Kızlar merhabalar yaklaşık 1 aydır yeni bir ilişkim var ilk okuldan tanışıyoruz önceleri lise üni zamanı bı kaç defa flört gibi buluştuk ama ozamanlar ama onun umursamamasiyla biseyler devam etmedi aradan 5- yıl gectikden sonra arkadaş yine inst. üzerinden bana ulaştı ciddi olduğunu direk evlilik düşündüğünü sevgilim olmak istediğini söyledi daha önce hep yarim kaldığımız için cokta umudum olmasada değiştiğini düşünerek kabul ettim o akrep ben yengeç burcuyum albu arada. İlk 2-3hafta herşey çok güzeldi gerçek anlamda değiştiğini düşünmüştüm bu arada ikimizde 27 yaşındayız . Daha sonra onun arkaslariyla buluştuk ben ister istemez insanları tanımadığım için biraz sessiz çekingen geçti benim için ama kötü değildi gayet güzeldi bana davranışıda çok içtendi bana davranmasıda güzeldi ama son 3 gündür soğuk davranıyor konuşacak konu bulmalıyız diyorum insan hergun nasıl konuscak konu bulabiliriz diyor arardı gün içinde aramıyor geç geç yazıyor çalıştığı için bunu sorun etmiyordum ama işten geldikden sonrada arayıp sormuyor uyuya kalıyorum aradan 3 saat geçmiş mesela bir kere mesaj atmamış yada napıyorsun yazıyorum arkadaşlarıyla dışarı çıktım yeni yazıyor yani ha varım ha yokum gibi ama bunlara rağmen gün icinde kalpler askimlar canimlar havada uçuşuyor 2 saatde bir yazsada. birden bu aradaki soğukluğun sebebini anlamıyorum ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum kestirip atmalımiyim birbirimizi yeni tanıyoruz diyip biraz zaman mi tanimaliyim bana fikir verir misiniz lütfen
 

Kirilmayin bana ama adam kac yil sonra donse sizi biraktigi yerde bulmus. Muhtemelen dinlenmek icin size ugramis yine gidecek. Evlilik lafi duyunca herkese bu kadar cabuk inanmayin.
 
Size müsait değilse başkasına müsaittir o zaman sizi çantada keklik olarak görmüş belli ki
 
Bugün konuşacak laf bulamıyorsanız evlenıp bi ömür akşamları evde napacaksınız adam istasyon misali arada uğruyor size
 
5 yıl sonra kendisi tekrardan size yazmış konuşmak istemiş. Ciddi olduğunu evlilik düşündüğünü söylemiş. Abartılı davranıyor bence. Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Canım cicim deyip iltifat etmesine kanmayın. Ya çok konuşkan birisi değil ya da size boşta kaldığı için geri döndü.
 
Arkadaşlarıyla buluştuğumuzda da çok konuşmadı bende burda ikileme düştüm aslında cidden yapısı mı bu konuşkan mi değil acaba diye
 
Direkt yol ver hiç uğraşılmaz böyleleriyle seni beklenti içine sokup yüzüstü bırakıyor. Zaman kaybetmeye değmez çoluk çocuk değilsiniz
 
Evet haklısınız yeni olduğu için acaba zamanla düzelir mi kafasindayım galiba o yüzden fikir almak istedim.
Zamanla düzelir die beklediğiniz kişi
geçen zamanda sizinle değilmiş ki ? Neyi düzelttiğinize inanacaksınız ?

Can çıkar huy cıkmaz . insan ancak sevdiğine farklı davranır . Sizin normal arkadaştan farkınız yok canı sıkılınca yazıyor
 
Merhaba konu sahibi, ben bu konularda hiç belirsizliğe gelemem direkt bitirmek mi istiyorsun diye sorardım. Hayırdır yani kaç yaşında adam soğuk yapmalar falan densiz.

Bence bi başkasıyla konusuyor gibi geldi.
 
Arkadaşlarıyla buluştuğumuzda da çok konuşmadı bende burda ikileme düştüm aslında cidden yapısı mı bu konuşkan mi değil acaba diye
İlkokuldan tanışıyorsunuz o süreçte ne kadar görmüştünüz onu? Belki kişilik yapısı sessiz , çekingen birisidir. Ama ne kadar çekingen ya da yorgun olursa olsun, insan konuşmaya çalışır, hayatı hakkında sorular sorar merak eder. "Nasılsın ne yapıyorsun günün nasıl geçti , bana kendinden biraz daha bahseder misin, çocukluk yaşantın ile ilgili komik anıların var mı, hangi yemekleri seversin, ne tarz müzik dinlersin, hobilerin neler, hoşuna gitmeyen, seni sinirlendiren şeyler nelerdir, ilişkiden evlilikten beklentin nelerdir " gibi. Aile, kültür, siyaset, ekonomi, eğitim, sağlık vb konuşacak konu çok. 1 aydır tekrar konuşmaya başlamışsınız çok isteksiz davranıyor.
 
Yani yillardir tanidiginiz insan ve hic bir donem aranizda dogru durust bir sey olmamis adam cani sıkıldıkca takilmiş gitmis ve simdi birden evlilik dusunmeyle karsiniza cikiyor tekrar sizce bu mantikli mi? Kimbilir kimde kalbi kirildi da geldi yara bandi yapiyor sizi.
Evlenmek diyince sevmese evlenmez kafasina giriyor bazilari
ama o kadar çoook ki sevmeden evlenen. Siz de yani kac senelerdir adamin biraktigi yerde duran tip olmussunuz
 
+1
Kendinden kusur ya da eksiklik bulma, sessiz davrandım ondan mı oldu vs diye düşünme lütfen; daha önce de onun umursamazlığı yüzünden bitmiş.
Kafanı bu kadar kurcalayıp, seni bu kadar huzursuz edip buraya konu açtırıyorsa, zaten bellidir az çok ne olduğu. Bence zaman kaybı.
 
Bence hemen kestirip atma ama kendini geri çek ve gözlemle. O arayıp yazmadan çok arama, yazma. Biraz ilk adım ondan gelsin. Ne sıklıkta buluşuyorsunuz ? Boş zamanlarında senle dışarda vakit geçirmek istiyor mu ? Sadece sessiz diye hemen bana karşı duygusu yok diye düşünme. Ben de o triplere girdim ama adamın karakteri böyleymiş. Benimki de akrep. Çok konuşmaz, uzun uzun yazışmaz. Sık arar çok muhabbet etmeyi sevmez, 2 dk yoklar kapatır. Hoşlanıyorsan gözlemle, zamanla ortak bi dil bulabilirsiniz, baktın çok ilgisiz o zaman net bi şekilde konuşur ona göre yol çizersin.
 
Bu adam her döndüğünde kabul edecek misiniz? 1 evlilik lafına nasıl bu kadar kanabilirsiniz? Adam biliyor ki her dönüşünde aynı yerse olacaksınız, bu yüzden çok rahat. Ayrılın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…