• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce ne yapmalıyım kestirmeli miyim ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

berfuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
20
0
86
Ankara
Arkadaşlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama yakışmamasından çok korkuyorum çünkü istediğim model yakışmazsa geri dönüşü yok yani kıpkısa erkek saçı gibi istiyorum .. ama bi tüürlü emin olamıyorum işte istediğim model tam olarak şu :
$emma-watson-home-3.jpg $emma-watson-1000x513-630x350.jpg $emma_watson_sac_stili.jpg

ne dersiniz kestirmeli miyim ? :18: :26:
bu arada yüz şeklim biraz yuvarlak alnım biraz açık gözlerim mavi saçlarım küllü kumral kaşlarım da kalın biraz.

Son düzenleme:
kestirrrrrr :) valla bende senin gibiydim kestirsem mi kestirmesemmi diye gidip geliordum bigün kuaförün önünden geçereken baktım boş daldım içeri ve yeni imaja merhaba saçlarıma elveda bence hiç ama hiç düşünme yarın doğru kuaföre yeni bir başlangıça merhaba demeye hadi bakalım bekliyoruz. :)

öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğin için :) yaa ben emma watsona çok yakıştırdım ama emin olamıyorum bana yakışmaz diye korkuyorum :) sende kestir diyosun bende istiyorum ama bi ara şu arkadan öne uzayan model kestirmiştim hiç yakıştıramamıştım kendime gerçi o zaman saçlarım boyadan yandıgı için kestirmek zorunda kalmıştım saçlarım sarıydı bide kuaför azizliğine uğramıştım :95:
bi türlü emin olamadım yaa fotoşopta bi denesem mi ki nasıl durur diye :52:

yerinde olsam kestirmezdim. saç bence kadında önemli bi ayrıntı ve ona dokunabilmeliyim ben baya baya. sevdiceğniz saçınızı tutup öpebilemeli mesela. bana göre kötü bir görüntü tabiki sizin bileceğiniz şey ama emin olun bu seçimi yaparken çünkü gerçekten uzaması uzun bir zaman alacak düğün falan olsa be yok yok ya kalsın bence :D

Ben çok beğendim bu modeli. Eğer kısa kesim varsa aklında hiç tereddüt etme, kestir bence. Kızlarda kısa saçı çok beğeniyorum ve bence ayrı bir aurası var. Gerçekten çok hoş.

öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğin için :) yaa ben emma watsona çok yakıştırdım ama emin olamıyorum bana yakışmaz diye korkuyorum :) sende kestir diyosun bende istiyorum ama bi ara şu arkadan öne uzayan model kestirmiştim hiç yakıştıramamıştım kendime gerçi o zaman saçlarım boyadan yandıgı için kestirmek zorunda kalmıştım saçlarım sarıydı bide kuaför azizliğine uğramıştım :95:
bi türlü emin olamadım yaa fotoşopta bi denesem mi ki nasıl durur diye :52:
Sevgili Berfuu, bence saçlarının ve yüzünün bir fotoğrafını koysan, sana bir kuaför olarak nasıl olacağını pratik olarak anlatabilirim.

kestir diyenler olmuş da arkadaşım öncelikle niye istiyosun saçın çok mu uzun hani çok mu uğraştırıyo
emin ol kısa saç uzun saçtan daha zordur ve pişman olursan epey bi süre beklersin küt olması için bile
bence bööle bi riski alma bu arada foto konusunda katılıyorum arkadaşlara foto eklersen daha yardımcı olabiliriz ama
anlattığın gibi güzel gözlere ve saç rengine sahipsen biraz farklı bi hava yaratmak için saçında ufak değişikliklere gidebilirsin
kestirmek en son düşüneceğin şey olsun bence..bu forumda o kadar bayan varki saç uzatmak için uğraşan bunlardan biri de benim
hem de saçım uzun olmasına rağmen..iyi düşün derim canım..

Back