1.5 yıldır bir ilişkim var ve 4 gün önce yaptığı bir harekete aşırı sinirlendim ve bu ilk büyük kavgamız ( olayı kısaca anlatmam gerekirse şehir dışına gitti günü birlik arkadaşlarıyla ve ben kıskanç ya da kısıtlayan bir insan değilim güvendiğim için işte arkadaşı bana storylerini gizledi o da profilini açtı falan filan storyleri gördüm bu arada kızacağım bir şey yok hani aldattığını düşünmüyorum açıkçası ama çok saçma geldi tüm bu davranış ) açıklamasını istemek için yanına gittim aşırı sinirliydim çünkü ben bir yerde oturup içmeye gitseler bile karışmam yani benden bişey gizlemesi için mantıklı değil gibi geldi bana sorun bı da değil açıkçası konuşmaya gittiğimde ben görüp hani rahatsız olmayayım diye yaptığını profilini de ben onu stalkluyor muyum diye bakmak için açtığından bahsetti yani saçmaladım bilmiyorum dedi benim son bir hafta da ilgimin düştüğünü düşünmüş ve ilgilimi çekmek istemiş tarzı açıklamalar yapıp 20 dakika boyunca sustu bende susmasına sinirlenip kalkıp gittim ordan . mesaj atıp bana evet açıklamalarım saçma ama ben seni aldatmayı asla düşünmem düşünemem ne karar veriyorsan içine be siniyorsa o olsun diye ben bu yazıya iyice sinirlendim özür bile dinlemediğini ki ben ona beni aldattın ya da bilmem ne gibi bir kelime kullanmadım bile ve madem kestirip atıyorsun madem gönlümü almaya bile tenezzül etmedin o zaman bu ilişkiye devam edemem dedim. Ben bunu diyince korktu ve iş çıkışı kapıma geldi bir yere gittik oturduk kendini ifade ettiğine göre işte benim ona ima ettiğim şey onu sinirlendirmiş benim onu terk ettiğimi sanmış ve çok üzgün olduğunu söyledi.. Arkadaşlar benim kırıldığım nokta şu karşımdaki insan beni kırmış hata yapan o iyi niyetli olsa bile yanlış anlaşılabilecek bir şey yapmış bana göre gerçekten olaylar onun hissettiği gibi bile olsa ben kalkıp gittikten sonra beni aramaması asla olayın üstüne o mesajı atması beni çok kırdı ben olsam ne yapar eder özür diler gönlünü alırdım onun bunu ben söyledikten sonra yapması ya da kaybedeceğini anladıktan sonra yapmasına çok kırıldım bir daha asla yapmıyıcam böyle bişey çok saçmaladım dedi ama bilmiyorum ne yapacağımı. Ben kolay anlaşılabilir bir insanım burda şunu düşünüyorum demek ki ben bir şeye tepki göstersem ilk kendi hissettiğine göre davranacak anca kaybetmeye yakın toparlayacak. Yanlış mı değil mi bilmiyorum . ben o sinirle bile karşımdakinin gururuna ya da karakterine laf edicek söylemde bulunmamayı düşünüyorsam kelimelerimi seçiyorsam onu anlamaya çalışıyorken onun o an kendi anladığı şeye odaklanıp benim ne hissettiğimi düşünmeden hareket etmesi benim canımı çok sıktı çünkü ben düşünüyorsam o da düşünmek zorunda şu an gönlümü almak için çok uğraşıyor ama ben aramadın beni , özür dilemedin benden , gönlümü almaya çalışmadın diyip ayrılığa getirdikten sonra bunları yapmaya çalışınca benim söylemimle yapıyor gibi de geldi bilmiyorum ne yapmalıyım sizce çok karışık kafam