Sizce ne yapmalıyım bu durumun tarifi nedir?

Polat Alemdar olsa cekip vururdu siz ask acisi cektiginizi dusunuyorsunuz. 😏

İnsan gercekten hayret ediyor.

Sizi arabayla takip eden birinden mi hoşlandınız? Bir de evinizi özellikle görsün istemişsiniz.

Günlük hayatta yok mu çevrenizde düzgün erkekler, düzgün sağlıklı ilişkiler kurmak yerine böyle tuhaf olaylara kapılıp gitmek neden. Yoldan arabayla geçenle sevgili mi olunur belki sapık belki potansiyel katil tecavüzcü ne biliyorsunuz? Siz arabasına çağırsa binersiniz de Allah bilir. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 15 yaşında çocuklar yapmaz bunu lütfen gözünüzü açın.

Olmuyor aslında :) beynimizde sonsuz bir yüz arsivi var gibi düşünebilirsiniz. Bugün sokakta yüzlerce insan gördünüz mesela. bilinçli olarak bu yüzleri hatırlamanız mümkün değilken bilinçaltınız bunların hepsini kaydetmiş durumda. Daha önce görmediğiniz bir yüz ile sıradan bir günde bir saniyecik gördüğünüz bir yüz arasındaki farkı beyniniz ayırt edebiliyor. Tabi bu bilinç düzeyinde olmadığı için siz o kişiyi rüyanızda görseniz ilk kez gördüğünüzü sanarsınız. İnsan beyni daha önceden görmediği hiçbir şeyi göremez malesef. Bu bakımdan aslında yaratıcı olmadığımızı söyleyebiliriz. Mesela daha önceden hiç görmediğiniz bir canlıyı hayal dahi edemezsiniz. İllaki daha önceden bu dünyada gördüğünüz canlı ve cansız nesnelerin farklı kombinasyonlarını yapabilirsiniz aklınızdan.
Eşinizi belki daha önce anlık görüp fark etmediniz bile ancak rüyanıza girdiğinde ilk kez rüyada gördüğünüzü sandınız, olabilir. Veya eşinize tip olarak benzer birini gördünüz ve eşinizle tanışınca da istemsiz olarak bu iki görüntüyü aynı görüntü olarak kabul ettiniz. Bu da insan psikolojisi. İnanmak istediğimize inanırız kolaylıkla. Aradaki farkı ayırt etmek mümkün değil. :)
Eşim değil sevgilim ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizin şehrine gitmemişiz bile. Yani birbirimizi görme olasılığımız sıfır. Öyle bir şey ki diyorum ya minik ayrıntılar vardı. Mesela saçlarının şekli, ten rengi, dudakları, yaşı, boyu, mesleği gibi. İnanılır gibi değil ama oluyor🤭

Eşim değil sevgilim ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizin şehrine gitmemişiz bile. Yani birbirimizi görme olasılığımız sıfır. Öyle bir şey ki diyorum ya minik ayrıntılar vardı. Mesela saçlarının şekli, ten rengi, dudakları, yaşı, boyu, mesleği gibi. İnanılır gibi değil ama oluyor🤭

Ben bilimsel bir gerçeklikten bahsediyorum aslında. Beynimizin kapasitesi belli :) dediğim gibi ona çok benzer birini görmüşsünüzdür, daha önce görmediğimiz bir şeyi birebir hayal edemiyoruz maalesef. Dilerim çok mutlu olursunuz :)

Ben bilimsel bir gerçeklikten bahsediyorum aslında. Beynimizin kapasitesi belli :) dediğim gibi ona çok benzer birini görmüşsünüzdür, daha önce görmediğimiz bir şeyi birebir hayal edemiyoruz maalesef. Dilerim çok mutlu olursunuz :)
Benimki biraz metafiziğe kaçıyor galiba 🤭 amin sağ olun.

Sizi arabayla takip eden birinden mi hoşlandınız? Bir de evinizi özellikle görsün istemişsiniz.

Günlük hayatta yok mu çevrenizde düzgün erkekler, düzgün sağlıklı ilişkiler kurmak yerine böyle tuhaf olaylara kapılıp gitmek neden. Yoldan arabayla geçenle sevgili mi olunur belki sapık belki potansiyel katil tecavüzcü ne biliyorsunuz? Siz arabasına çağırsa binersiniz de Allah bilir. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 15 yaşında çocuklar yapmaz bunu lütfen gözünüzü açın.
Şuan adama karşı kötü his oluştu okuduktan sonra bunları kafamın iyi olmadığını biliyorum yaptığım saçmalık daha geçen gün sadece tanışmak istediğini söyleyen birini red edip ara sıra gördüğüm ulaşılmaz birine kapılmam ergence dedikleri gibi isteseydi gelip teklif ederdi şuan daha kötü hissediyorum aile ortamım de pek iyi değil aldatma olayları var iki taraflı sürekli ilgi arıyorum :KK43:((

kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi 🥺
Fazla mi Leyla'siniz acaba?

kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi 🥺
rüyanızda mı gördünüz? :KK57:

yanlış anlamayın ama, yakın zamanda 365 filmini izlemiş olabilir misiniz?:KK53:

oradaki et adam da tanımadığı kızı rüyasında görüp aşık oluyordu,sonra karşılaştıklarında tanıyordu falan :KK8:

şaka bir yana,tanımadığınız etmediğiniz adama evinizi göstermeniz falan, yapmayın Allah aşkına,hiç mi haber okumuyorsunuz, nasıl bir devirde yaşıyoruz bilmiyor musunuz?

Allah korusun psikopatın biri bile çıkabilir o adam.

heyecan arıyorsanız roller coaster'a falan binin. ciddiyim. canınızı düşünün biraz.

Lütfen biraz korkun. Neler duyuyoruz, neler okuyoruz? Öyle bir devir ki o eski Yeşilçam filmlerindeki gibi masum değil aşklar, aşıklar.
Ben sizin yerinizde olsam bir süre evime gidemezdim korkudan. Sizdeki de iyi cesaret.

X