Sizce ne yapmalıyım bu durumun tarifi nedir?

milena6034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
39
8
kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi 🥺

kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi 🥺

Ben olsam beni tanımayıp takip eden ve üst üste sokakta denk geldiğim birinden korkardım ya. Rüyanızda da daha önceden görmediğiniz birini görmeniz mümkün değil. Beyin önceden gördüğü yüzleri siz bilinçli hatırlamasanız bile kaydeder ve rüyalarınızda farklı kombinasyonlarla karşınıza çıkarır. Uhrevi bir işaret diye kendinizi kaptırmayın ve temkinli olun lütfen.

Hırlı mı hırsız mı? Sapık mı psikopat bi katil mi? Apartmana girip evi göstermeler falan😱Cok mu yokluk içindesiniz anlamadım ki😒

Ben olsam beni tanımayıp takip eden ve üst üste sokakta denk geldiğim birinden korkardım ya. Rüyanızda da daha önceden görmediğiniz birini görmeniz mümkün değil. Beyin önceden gördüğü yüzleri siz bilinçli hatırlamasanız bile kaydeder ve rüyalarınızda farklı kombinasyonlarla karşınıza çıkarır. Uhrevi bir işaret diye kendinizi kaptırmayın ve temkinli olun lütfen.
Rüyada daha önce görmediğin birini görmek çok mümkün. Hayatımdaki kişiyi rüyamda gördüm ve onu tanıdıktan sonra anladım o olduğunu. Belli başlı özellikleri rüyamdaki kişiyle aynıydı. Hatta şuanki hayatımda olan kişiden önceki kişiyi de rüyamda görmüştüm. Oluyor yani 😂

Sanırım hemcinslerim doğal olarak kızdı bana ama ben ayran gönüllü biri değilim her gördüğüme bağlanmıyorum ama farklı bir his oldu diyorum yada tipi efendi ona aldanıyorum ama bu kadar tepki gelince korktum açıkçası🤧

Bence çok korktunç tüylerim diken diken oldu, sapık mıdır hırsız mıdır. Düzgün biri olsa bir şekilde yanına gelir konuşur.

Bide ağlayacak kadar ne oldu anlamadım, normal gelmediniz bana
Şuan normal bir şey yapmadığım anladım herkese bağlanan biri değilim ama ilgi gelince saçma sapan biri oluyorum yani açık olmak gerekirse ailemden asla bunu alamadım her şey tamam o eksik gibi bu yüzden bakışlarına bile tuhaf hissettim yanlış yapıyorum of:KK43:

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek çok mümkün. Hayatımdaki kişiyi rüyamda gördüm ve onu tanıdıktan sonra anladım o olduğunu. Belli başlı özellikleri rüyamdaki kişiyle aynıydı. Hatta şuanki hayatımda olan kişiden önceki kişiyi de rüyamda görmüştüm. Oluyor yani 😂

Olmuyor aslında :) beynimizde sonsuz bir yüz arsivi var gibi düşünebilirsiniz. Bugün sokakta yüzlerce insan gördünüz mesela. bilinçli olarak bu yüzleri hatırlamanız mümkün değilken bilinçaltınız bunların hepsini kaydetmiş durumda. Daha önce görmediğiniz bir yüz ile sıradan bir günde bir saniyecik gördüğünüz bir yüz arasındaki farkı beyniniz ayırt edebiliyor. Tabi bu bilinç düzeyinde olmadığı için siz o kişiyi rüyanızda görseniz ilk kez gördüğünüzü sanarsınız. İnsan beyni daha önceden görmediği hiçbir şeyi göremez malesef. Bu bakımdan aslında yaratıcı olmadığımızı söyleyebiliriz. Mesela daha önceden hiç görmediğiniz bir canlıyı hayal dahi edemezsiniz. İllaki daha önceden bu dünyada gördüğünüz canlı ve cansız nesnelerin farklı kombinasyonlarını yapabilirsiniz aklınızdan.
Eşinizi belki daha önce anlık görüp fark etmediniz bile ancak rüyanıza girdiğinde ilk kez rüyada gördüğünüzü sandınız, olabilir. Veya eşinize tip olarak benzer birini gördünüz ve eşinizle tanışınca da istemsiz olarak bu iki görüntüyü aynı görüntü olarak kabul ettiniz. Bu da insan psikolojisi. İnanmak istediğimize inanırız kolaylıkla. Aradaki farkı ayırt etmek mümkün değil. :)

deli misin ya ne o oyle stalker gibi.

Sanırım hemcinslerim doğal olarak kızdı bana ama ben ayran gönüllü biri değilim her gördüğüme bağlanmıyorum ama farklı bir his oldu diyorum yada tipi efendi ona aldanıyorum ama bu kadar tepki gelince korktum açıkçası🤧

Tepki olarak algılamayın lütfen. Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki artık tanımadığımız kadın arkadaşlarımızı bile sanki kendi kardeşimizmiş gibi refleks olarak "kendine gel" şeklinde uyarıyoruz. Sizi düsündüğümüz için yani :) lütfen evinizi belli etmeyin birdaha hiçkimseye.

Bu devirde otobüste bile üst üstte aynı kisyle göz göze gelsek,etrafta görsek korkar olduk.
Sizde ki iyi cesaret ya
Ben olsam hemen bağırır,ortalığı inletirdim 🙈
Rüyada görmek,ağlamak gerçekten psikolojin iyi değil sanırım.

X