- 30 Aralık 2021
- 39
- 8
- Konu Sahibi milena6034
kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi