Sizce ne yapmalıyım aç mı tok mu

Sağ olun inşallah alalhim herkseke nasip etsin isteyen

Bundan sonra boyle gidiyorum o zaman bebek büyüyene kadar çok teşekkür ederim canım😇
12. Haftadan sonra büyüyor zaten sıkışık olmasanız da olur :) sağlıkla gelsin bebegınız

Kızlar 10gün önce doktora gittim hamile olduğumu öğrendim yarın da kalp atışını duycaz inşallah 10gün sonra gel dedi aç tok bisey demedi idrar yada kan tahlili ister mi nasıl gideyim ben bilenler yazabilir mi teşekkürler 😇bu arada alalhim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Kan isticek ama o güne degıl kan tahlılı geldıgınde ac olman lazım şekere de bakılıyor o tahlillerde ac olma dıyenlere aldırıs etme ac olman lazım yapılan tahlıllerde aclıkta onemlı oluyor ama dedıgım gıbı o güne vermezler tahlılı sana kadıgını verır yaptır dıye o hafta yaparsın soylecekte doktor zaten bilgi verıyorlar

12. Haftadan sonra büyüyor zaten sıkışık olmasanız da olur :) sağlıkla gelsin bebegınız
İnşallah çok teşekkür ederim 🥰
Kan isticek ama o güne degıl kan tahlılı geldıgınde ac olman lazım şekere de bakılıyor o tahlillerde ac olma dıyenlere aldırıs etme ac olman lazım yapılan tahlıllerde aclıkta onemlı oluyor ama dedıgım gıbı o güne vermezler tahlılı sana kadıgını verır yaptır dıye o hafta yaparsın soylecekte doktor zaten bilgi verıyorlar
Teşekkür ederim 🥰

Ama bu kan tahlılın ıcınde seker ölcumu verırse vermezse eger tok karna tabiki ama sen yine de sor her doktor ıstemeyebılır benım oyle oldıgu için oyle yazdım
11hafta gel idrar bakalım dedi hafif tok gittim gördüm bebeğin kalbinin atışını ama doktoru ilgili görmedim 2 hafta sonra tekrar gitcem bisey demedi hiç çünkü

11hafta gel idrar bakalım dedi hafif tok gittim gördüm bebeğin kalbinin atışını ama doktoru ilgili görmedim 2 hafta sonra tekrar gitcem bisey demedi hiç çünkü
Ya bu cok önemlı ben 3tane degısrdım vallah sırf bu yüzden mutlaka degıs doguma kadar rahat olman lazım ilgi alakalı olması gerekiyor iyice arajtır degıstır istanbul da mı oturuosun

Ya bu cok önemlı ben 3tane degısrdım vallah sırf bu yüzden mutlaka degıs doguma kadar rahat olman lazım ilgi alakalı olması gerekiyor iyice arajtır degıstır istanbul da mı oturuosun
Aynen dediğiniz gibi doktor çok önemli ankarada oturuyorum ama ilçesi merkeze gitcem işte ilgi alaka olmadığı gibi aletleri de bozuk dedi kalbinin attığını gördüm sadece kaç atıyor nasıl flb demedi sağlıklı dedi tamam

Back
X