- 30 Aralık 2021
- 39
- 8
- 3
- Konu Sahibi milena6034
-
kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi
Hırlı mı hırsız mı? Sapık mı psikopat bi katil mi? Apartmana girip evi göstermeler falankısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi
Rüyada daha önce görmediğin birini görmek çok mümkün. Hayatımdaki kişiyi rüyamda gördüm ve onu tanıdıktan sonra anladım o olduğunu. Belli başlı özellikleri rüyamdaki kişiyle aynıydı. Hatta şuanki hayatımda olan kişiden önceki kişiyi de rüyamda görmüştüm. Oluyor yaniBen olsam beni tanımayıp takip eden ve üst üste sokakta denk geldiğim birinden korkardım ya. Rüyanızda da daha önceden görmediğiniz birini görmeniz mümkün değil. Beyin önceden gördüğü yüzleri siz bilinçli hatırlamasanız bile kaydeder ve rüyalarınızda farklı kombinasyonlarla karşınıza çıkarır. Uhrevi bir işaret diye kendinizi kaptırmayın ve temkinli olun lütfen.
Sanırım hemcinslerim doğal olarak kızdı bana ama ben ayran gönüllü biri değilim her gördüğüme bağlanmıyorum ama farklı bir his oldu diyorum yada tipi efendi ona aldanıyorum ama bu kadar tepki gelince korktum açıkçasıBen olsam beni tanımayıp takip eden ve üst üste sokakta denk geldiğim birinden korkardım ya. Rüyanızda da daha önceden görmediğiniz birini görmeniz mümkün değil. Beyin önceden gördüğü yüzleri siz bilinçli hatırlamasanız bile kaydeder ve rüyalarınızda farklı kombinasyonlarla karşınıza çıkarır. Uhrevi bir işaret diye kendinizi kaptırmayın ve temkinli olun lütfen.
bence sız bır doktora gorunsenız ıyı olur bu pandemı hepımızın psıkolojısını turlu turlu cokerttı
Şuan normal bir şey yapmadığım anladım herkese bağlanan biri değilim ama ilgi gelince saçma sapan biri oluyorum yani açık olmak gerekirse ailemden asla bunu alamadım her şey tamam o eksik gibi bu yüzden bakışlarına bile tuhaf hissettim yanlış yapıyorum ofBence çok korktunç tüylerim diken diken oldu, sapık mıdır hırsız mıdır. Düzgün biri olsa bir şekilde yanına gelir konuşur.
Bide ağlayacak kadar ne oldu anlamadım, normal gelmediniz bana
Rüyada daha önce görmediğin birini görmek çok mümkün. Hayatımdaki kişiyi rüyamda gördüm ve onu tanıdıktan sonra anladım o olduğunu. Belli başlı özellikleri rüyamdaki kişiyle aynıydı. Hatta şuanki hayatımda olan kişiden önceki kişiyi de rüyamda görmüştüm. Oluyor yani
deli misin ya ne o oyle stalker gibi.kısa geçeceğim; semtimde 3 ay önce denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gün sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yürüdü fakat ben geri çekildim bir kaç gün sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben çok çabuk heyecan yapan biri olduğum için eve girdim evi öğrensin diye ama anlamdı büyük ihtimalle ondan sonra 3 hafta görmedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gördü onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile döndü benim yoluma geçti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yüzü sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki önceden de rüyamda görmüştüm aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim için oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gördüğüm ile biliyorum ne adını ne hakkında hiç bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep çıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha görürsem ne yapmalıyım bu kadar kaçmak iyi mi
Sanırım hemcinslerim doğal olarak kızdı bana ama ben ayran gönüllü biri değilim her gördüğüme bağlanmıyorum ama farklı bir his oldu diyorum yada tipi efendi ona aldanıyorum ama bu kadar tepki gelince korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?