Sizce ne yapmalıyım bu durumun tarifi nedir?

Sizi arabayla takip eden birinden mi hoşlandınız? Bir de evinizi özellikle görsün istemişsiniz.

Günlük hayatta yok mu çevrenizde düzgün erkekler, düzgün sağlıklı ilişkiler kurmak yerine böyle tuhaf olaylara kapılıp gitmek neden. Yoldan arabayla geçenle sevgili mi olunur belki sapık belki potansiyel katil tecavüzcü ne biliyorsunuz? Siz arabasına çağırsa binersiniz de Allah bilir. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 15 yaşında çocuklar yapmaz bunu lütfen gözünüzü açın.

Eşim değil sevgilim ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizin şehrine gitmemişiz bile. Yani birbirimizi görme olasılığımız sıfır. Öyle bir şey ki diyorum ya minik ayrıntılar vardı. Mesela saçlarının şekli, ten rengi, dudakları, yaşı, boyu, mesleği gibi. İnanılır gibi değil ama oluyor

Ben bilimsel bir gerçeklikten bahsediyorum aslında. Beynimizin kapasitesi belli :) dediğim gibi ona çok benzer birini görmüşsünüzdür, daha önce görmediğimiz bir şeyi birebir hayal edemiyoruz maalesef. Dilerim çok mutlu olursunuz :)

Benimki biraz metafiziğe kaçıyor galiba amin sağ olun.

Şuan adama karşı kötü his oluştu okuduktan sonra bunları kafamın iyi olmadığını biliyorum yaptığım saçmalık daha geçen gün sadece tanışmak istediğini söyleyen birini red edip ara sıra gördüğüm ulaşılmaz birine kapılmam ergence dedikleri gibi isteseydi gelip teklif ederdi şuan daha kötü hissediyorum aile ortamım de pek iyi değil aldatma olayları var iki taraflı sürekli ilgi arıyorum ((

Fazla mi Leyla'siniz acaba?

rüyanızda mı gördünüz?

yanlış anlamayın ama, yakın zamanda 365 filmini izlemiş olabilir misiniz?

oradaki et adam da tanımadığı kızı rüyasında görüp aşık oluyordu,sonra karşılaştıklarında tanıyordu falan

şaka bir yana,tanımadığınız etmediğiniz adama evinizi göstermeniz falan, yapmayın Allah aşkına,hiç mi haber okumuyorsunuz, nasıl bir devirde yaşıyoruz bilmiyor musunuz?

Allah korusun psikopatın biri bile çıkabilir o adam.

heyecan arıyorsanız roller coaster'a falan binin. ciddiyim. canınızı düşünün biraz.

Lütfen biraz korkun. Neler duyuyoruz, neler okuyoruz? Öyle bir devir ki o eski Yeşilçam filmlerindeki gibi masum değil aşklar, aşıklar.
Ben sizin yerinizde olsam bir süre evime gidemezdim korkudan. Sizdeki de iyi cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…