Saç Rengi ve Saç Boyama sızce ne renk yapmalıym ( resımlı )

tesekkur ederım cnm . smdı papatya suyunu denıcem bı sure bakalım

Saçlarının rengi çok güzel bence, pırıl pırıl görünüyor ayrıca... Hiç boyaya grek yok ama tabi yine de sen bilirsin...
tsk ederımm cnmm saclarımı cok sevıorm fazla ılgılenıorm sanırm kıyamıyorum kestırmeye ble

tesekur ederm cnmm. smdı papatya suyunu bı denım olmadı uclara bıseylr dusunucem burdanda aldıgım fıkırle herkeste aynı seyı soyluo sanırım tamamen boyatmycm

ayyyy boyamaaaaaaaaaaaa.... süper bence saçların...

tesekur ederm cnmm opuyorumnanaktan

Canım emin ol önce açtıracaksın sonra ton değiştireceksin sonra belki siyah deneyeceksin.. Ve en sonunda kendi saç rengine dönmek için yalvaracaksın.. Burada tecrübe konuşuyor kaydirigubbakcemile3 Böylesi güzel bir rengi mahvetme , en radikal değişikliğin hafif gölge attırmak olabilir.. Bu arada maşallah !

tesekkur ederım cnm dışardanda aynı tepkılrı alıyordum forumdakı arkadslarda aynı sylerı söyledı smdılık papatya suyu denıcem.

benim önceki saçım uçlarına balyaj yapıldı bence deneme çok kötü kırılıyor saç uçların sonra kestirmek zorunda kalıyorsun güzel oluyor ama sonrası pekte iyi değil bence boyatma

Bence doğal rengin çok güzel görünüyor ama insan değişikliğe de ihtiyaç duyabilir tabi.
Rengini açtırıp, sarımtrak bir ton denemelisin bence.
Ama bundan önce ten renginle uyum konusunda da iyice düşünmek gerekir.
Herkese yakışmıyor çünkü sarı.

tsk ederm. kararsız kalıorm acıkcası herkes frklı bsy dıyor bugunde arkadasm sacını seftalı kabugna boyatmıs asla boyatma fln dıyo. papatya ssuyuda ıse yaramadı. :sm_confused:

çok savunmacı buldum seni ne mutlu sana işte doğal saçlısın bu devirde yok böyle doğallık bozmamalısın bu saçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…