- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
- Konu Sahibi syliviaplath
-
Öncelikle saç renginin çok güzel olduğunu bilmelisin...insanlar o renk için kuaförlerden çıkmıyorlar para emek ve zaman harcıyorlar çok yumuşak hoş bir ton...
ama değiştirmek istiyorum dersen önce daha açık renklerden başlamanı öneririm ilk kez boyayacağın için koyu bir tona boyarsan tekrar açman çok zor olur unutma boya boya ile açılmaz ama doğal saç rengine en açık sarı dahi çoğunlukla tutar...kızıl karışımlı kahve bir ton deneyebilirsin açık tonlarda olmak kaydıyla mesela elegant kahve gibi
tsk ederımm cnmm saclarımı cok sevıorm fazla ılgılenıorm sanırm kıyamıyorum kestırmeye bleSaçlarının rengi çok güzel bence, pırıl pırıl görünüyor ayrıca... Hiç boyaya grek yok ama tabi yine de sen bilirsin...
saçının rengi gerçekten çok güzel boyatma yazık olur :)
Hele bi beyazların çıksın ozaman düşünürsün ha nasıl olsa ozaman zorunlu boyatıcaksın.
Benimde senin gibi bi anım gelmişti boyatıcam bi değişiklik olsun falan kuaförüm komple boyatma yazık olur dedi uçlarına bide 2-3 tane aralara uzun kendi saç rengimin 2ton açığını boyattım karameldi galiba pek anlamıyorum boya renklerinden kaydirigubbakcemile3
Sende öyle bşy yaptır bence canım hem hevesini almış olursun uzun zaman gider hemde boyaydı falan uğraşmak zorunda kalmazsın yerimseniben
ayyyy boyamaaaaaaaaaaaa.... süper bence saçların...
tesekkur ederım cnm dışardanda aynı tepkılrı alıyordum forumdakı arkadslarda aynı sylerı söyledı smdılık papatya suyu denıcem.Canım emin ol önce açtıracaksın sonra ton değiştireceksin sonra belki siyah deneyeceksin.. Ve en sonunda kendi saç rengine dönmek için yalvaracaksın.. Burada tecrübe konuşuyor kaydirigubbakcemile3 Böylesi güzel bir rengi mahvetme , en radikal değişikliğin hafif gölge attırmak olabilir.. Bu arada maşallah !
mecıt efendının papatya suyunu aldım .bakalmmpapatya suyunu 1 kere denemeyle olmaz zaten paketin üstünde 1 hafta boyu deneyin yazıyor
cnm o zaman uçlara balyajı düşünmek gerekiyor ne dersin
Bence doğal rengin çok güzel görünüyor ama insan değişikliğe de ihtiyaç duyabilir tabi.
Rengini açtırıp, sarımtrak bir ton denemelisin bence.
Ama bundan önce ten renginle uyum konusunda da iyice düşünmek gerekir.
Herkese yakışmıyor çünkü sarı.
hiç doğal durmuyor boyalı gibi o saç...
doğalsa ne mutlu sana[/QUOTE
evet aslında tamamen boyaa annem cocukluktan berı boyar saclarımı ıste yıllar sonra sac rengım böyle cıkmaya basladı naparsın .. boyalı olsa buraya yazmamdakı amac ne pardonda ?
evet cok mutlu bana tamamen dogal ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?