Saç Rengi ve Saç Boyama sızce ne renk yapmalıym ( resımlı )

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
46
İstanbul
mrb kızlar kendı sacımın rengı dogal rengı bugune kdr hıc boyatmadım ama egrcekten degısıklık ıstıyor ınsan gecen sene kuafore gtmstm adam senın sacına boya vurulmaz yazık dedı boyamadı yanı kuafor sacımı parayı flnda dusunmedı. herkes cok begenıo dogal dıye ama ben sıkıldımm.. sızce ne tonlar gıder bana?

resımde koydm http://yfrog.com/0mdsc09121uqj

saclarım uzun kestırmeye hc kıyamıyorum katlı kestırdım ama sevmıyorum katlı modellerıde katları uzatmaya ugrasıorm suanda onlerdede percem var boshayallersmileboshayallersmile

bence de boyatma
bir kere boyatırsın ardı arkası kesilmez
her rengi denemek istersin
2 ton açayım 3 ton koyu yapayım derken bir bakmışsın saçların yarıya inmiş mısır püskülü gibi olmuş
diplerin gelir git boyat bir sürü sorun

eğer gerçekten değişiklik istiyorsan şu yaz günlerinde papatya suyu ile açmayı deneyebilirsin

aman yok uğraşamam dersen de tüm boyatma uçları boyat sadece
krepe balyaj şeklinde karamel veya platin tonları yapabilirsin hoş oluyor moda zaten

bence en güzeli doğal saç herkes senin saç rengini boyalarla elde etmeye çalışıyor
var mı pırıl pırıl sağlıklı doğal saç gibisi

a.s.

ılgn ıcn tesekkur ederım cnm .bı boyatmaya baslarsam dedgn gbı olck dgru soyluyorsun. renktede haklısın evet herkes bu sekılde dusunuyor pekı papatya suyu kalıcımıdr etkısı konusunda bı fıkrın varmı?

doroya tamamen katılıyorum cnm oda bu konularda bilgili:)uçlara balyaj akıllıca .yada yıne yok dersen sadece sacının uclarına v sekılde veya dumduz kestırebılırsın

saçını papatya suyu ile ıslatıp güneşte bekliyorsun
hafif ışıltılar veriyor doğal bir görüntü
hevesini almanı sağlayacaktır
tabii ki boya gibi radikal bir sonuç vermez
sadece doğal ışıltılar istersen kullan
ama zahmetli bir iş en baştan söyleyeyim
hemen sonuç vermesini bekleme

her ne kadar boyatma desem de canın istiyor biliyorum
annem de bana boyatma diyip duruyor ama ben uslu durmadım kızıl falan attırdım
komple boyatmadım tabi asla da boyatmam
çünkü bu saç boyama topiğindeki dertleri okudukça komple boyatmaktan soğudum

dediğim gibi uçları boyayabilirsin ya da birkaç tutamı boyayabilirsin
a.s.

doroya tamamen katılıyorum cnm oda bu konularda bilgili:)uçlara balyaj akıllıca .yada yıne yok dersen sadece sacının uclarına v sekılde veya dumduz kestırebılırsın
uclarrı oldukca kırık 5 6 cm kesmesınden korkuyorummm kuafornn boshayallersmile papatya suyu olmazsa balyaj attırcm bakalm cok anlarım ya bu balyaj vs deen :)

uclarrı oldukca kırık 5 6 cm kesmesınden korkuyorummm kuafornn boshayallersmile papatya suyu olmazsa balyaj attırcm bakalm cok anlarım ya bu balyaj vs deen :)

cnm bu konuda tam kişi san yardım etmeye çalışıytor doroyu sıkıstır derım:):):)bilgilerini ondan al parada istemez beleş:):):)dimi dorocum:)

hem yaz mevsimindeyiz tam sırası :)
bir şey daha diyeceğim eğer uçları falan boyayacaksan da şimdi boyama derim
yaz mevsimindeyiz güneşte kurur çatır çatır, denizde akar bi şey anlayamazsın yani
o yüzden şimdi papatya suyunu dene sonbahara girerken eğer hala hevesini alamamış olursan boyamayı düşün derim ben

renkli çıtçıt deneyebilirsin tek parça olarak satılıyor ya
renkli dediysem illa pembe, mor olmak zorunda değil platini, karameli, kızılı dene derim hoşuna giderse boyatırsın
a.s.

cok saol cnmmm :) dedgn gbı dusnuorm

cnm bu konuda tam kişi san yardım etmeye çalışıytor doroyu sıkıstır derım:):):)bilgilerini ondan al parada istemez beleş:):):)dimi dorocum:)

tabi canım beleş :icecream:

başka arkadaşlar da yorum yapacaktır elbet onların da diyeceklerini dinle bakalım en son karar yine senin tabi olumunekankayizsmile

cok saol cnmmm :) dedgn gbı dusnuorm

önemli değil canım olumunekankayizsmile
saçlarının ucu gerçekten cansızsa ve sık gittiğin bir kuaför varsa ona git de ki: ''saçımın uçlarından 1 cm kestirmeye geldim, eğer fazla kesersen paranı vermem ona göre'' :1ninca:

2 ayda 1 birer cm kestirsen saçın kendine gelir hem de birden kısalmamış olur

aklına geldikçe ve boş vaktin oldukça da gerçek zeytinyağını azıcık ısıt, saç uçlarına sür, 2 saat bekle ve yıka, faydasını göreceksin.

yok üşenirim dersen de gliss'in spreyini öneririm kaydirigubbakcemile5

Öncelikle saç renginin çok güzel olduğunu bilmelisin...insanlar o renk için kuaförlerden çıkmıyorlar para emek ve zaman harcıyorlar çok yumuşak hoş bir ton...

ama değiştirmek istiyorum dersen önce daha açık renklerden başlamanı öneririm ilk kez boyayacağın için koyu bir tona boyarsan tekrar açman çok zor olur unutma boya boya ile açılmaz ama doğal saç rengine en açık sarı dahi çoğunlukla tutar...kızıl karışımlı kahve bir ton deneyebilirsin açık tonlarda olmak kaydıyla mesela elegant kahve gibi

Saçlarının rengi çok güzel bence, pırıl pırıl görünüyor ayrıca... Hiç boyaya grek yok ama tabi yine de sen bilirsin...

saçının rengi gerçekten çok güzel boyatma yazık olur :)
Hele bi beyazların çıksın ozaman düşünürsün ha nasıl olsa ozaman zorunlu boyatıcaksın.
Benimde senin gibi bi anım gelmişti boyatıcam bi değişiklik olsun falan kuaförüm komple boyatma yazık olur dedi uçlarına bide 2-3 tane aralara uzun kendi saç rengimin 2ton açığını boyattım karameldi galiba pek anlamıyorum boya renklerinden kaydirigubbakcemile3

Sende öyle bşy yaptır bence canım hem hevesini almış olursun uzun zaman gider hemde boyaydı falan uğraşmak zorunda kalmazsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…