- Konu Sahibi syliviaplath
-
ılgn ıcn tesekkur ederım cnm .bı boyatmaya baslarsam dedgn gbı olck dgru soyluyorsun. renktede haklısın evet herkes bu sekılde dusunuyor pekı papatya suyu kalıcımıdr etkısı konusunda bı fıkrın varmı?bence de boyatma
bir kere boyatırsın ardı arkası kesilmez
her rengi denemek istersin
2 ton açayım 3 ton koyu yapayım derken bir bakmışsın saçların yarıya inmiş mısır püskülü gibi olmuş
diplerin gelir git boyat bir sürü sorun
eğer gerçekten değişiklik istiyorsan şu yaz günlerinde papatya suyu ile açmayı deneyebilirsin
aman yok uğraşamam dersen de tüm boyatma uçları boyat sadece
krepe balyaj şeklinde karamel veya platin tonları yapabilirsin hoş oluyor moda zaten
bence en güzeli doğal saç herkes senin saç rengini boyalarla elde etmeye çalışıyor
var mı pırıl pırıl sağlıklı doğal saç gibisi
a.s.
doroya tamamen katılıyorum cnm oda bu konularda bilgili:)uçlara balyaj akıllıca .yada yıne yok dersen sadece sacının uclarına v sekılde veya dumduz kestırebılırsın
uclarrı oldukca kırık 5 6 cm kesmesınden korkuyorummm kuafornn boshayallersmile papatya suyu olmazsa balyaj attırcm bakalm cok anlarım ya bu balyaj vs deen :)doroya tamamen katılıyorum cnm oda bu konularda bilgili:)uçlara balyaj akıllıca .yada yıne yok dersen sadece sacının uclarına v sekılde veya dumduz kestırebılırsın
uclarrı oldukca kırık 5 6 cm kesmesınden korkuyorummm kuafornn boshayallersmile papatya suyu olmazsa balyaj attırcm bakalm cok anlarım ya bu balyaj vs deen :)
cok saol cnmmm :) dedgn gbı dusnuormhem yaz mevsimindeyiz tam sırası :)
bir şey daha diyeceğim eğer uçları falan boyayacaksan da şimdi boyama derim
yaz mevsimindeyiz güneşte kurur çatır çatır, denizde akar bi şey anlayamazsın yani
o yüzden şimdi papatya suyunu dene sonbahara girerken eğer hala hevesini alamamış olursan boyamayı düşün derim ben
renkli çıtçıt deneyebilirsin tek parça olarak satılıyor ya
renkli dediysem illa pembe, mor olmak zorunda değil platini, karameli, kızılı dene derim hoşuna giderse boyatırsın
a.s.
cnm bu konuda tam kişi san yardım etmeye çalışıytor doroyu sıkıstır derım:):):)bilgilerini ondan al parada istemez beleş:):):)dimi dorocum:)
cok saol cnmmm :) dedgn gbı dusnuorm
tsk edermm cnmmmcanım bence hiiççç boyatmaa...saç rengin çok güzelll yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?