duvar kagidi da pembe tonlarinda aklimdaki ilk renk oydu biliyomusun
bak gördünmü aklın yolu bir...turuncu out, pembe in diyoruz ozaman :)
pudra pembesi en sevdiğim renklerden biri koltuğa yakışan bi ton...perdeyle uyum sağlarsın, halı ve sandalyeleride uygun renkler seçeriz...beraber neler yaparız neler.. :)
sen koltuklara kararını ver canım gerisi kolay...
Haliyi yarin alacagim perdeyi kaldiririm hemen simdilik storla idare ederim kaplama isi yilbasindan sonraya kalir ama ben halimi pembe kahve tonlarinda bakayim ben o ton hic bakmadim nasil karar verecegim bakalim
Ay canim ya dun tam bir fiyaskoydu haliyi degistirmeye gittim ama adami bogacaktim yanlıs yollamislardi zaten benim begendigimi verdiler ben biraktim gittim esim almis gelmis bende bugun english home da kirlent runner gordum aldim perdesi de varmis onuda yaptiracagim hatta simdiden pisman oldum keske yaptirsamdim gerci fiyat pahali geldi bana iki fona 350 civari bir fiyat verdi 6 kirlent bir runnerde 180 lira tuttu yani yuz degistirmekten vazgectim eve gidince resim ceker eklerim canim hakkini helal et epey resim baktin kafa yordun canim saolasin
rica ederim canım benim hiç önemli değil, sen takılma hiç mühim değil nolcak sanki..
ama ben senin adına üzüldüm şimdi, çok hevesliydin, hevesin kırılmış sanki..canım benim üzülme bakalım neyse hayırlısı olsun...
english home çok pahalı canım yaa vallahi haklısın, yanlış anlama canım da keşke ordan almasaydın, valla ben parayı sokağa atar gibi hissediyorum ordan alışveriş yapanları..
inan o kumaşların çok daha kalitelileri markasız diye o kadar hesaplı ki, english home adından para kazanıyor...ne demek 180 lira yaa çok pahalı valla..şok oldum..
normal bi yerden alsan taş çatlasın 6 kırlent bir runner 80 lira anca tutar...
neyse almışsın artık canm inşallah içine sinmiştir...çok da merak ettim... yalnız halı eve geldi mi gerlmedi mi onu pek anlamadım? neyse canım sen sakinlerş de konuşuruz nasılsa, bu sinirinin üstüne birde ben sıkmayım :) öptüm canım görüşrşüz
canim haliyi magazadan aldim annemlerdeyim bayramda. simdi ben yine ayni tonlarda bir hali begenmistim bunlar resimdekini yollamislar getirdim bende yanimda ben ikisini de istemiyorum pembe tonlarinda alacagim dedim adam olmaz dedi geri iade edecegim falan dedim. esim kaplama isine sicak bakmadi maddi acidan epey tutacakti halininda ustune para istedi vs benim en ilk begendigimi esim almir gelmis.kirlentler pahali mi ama ben burda sordum tanesine 30 tl demislerdi ama onun ici doluydu. bana uygun geldi birde goblen olunca. aslinda halimla renk tonlari pek uydu oyle olunca aldim bende. birde o odada degisiklik yapmak istiyorum gidince perdeyide cikartacagim storla kalsin.
anladım canım öyle veya böyle almışsın halıyı güle güle kullan...resimlerini çekince eklersin...veya hangi markanın hangi modeli ise söylersin ben girer bakarım netten..
birde şimdi koltuklar ne olacak kaplama işinden vazmı geçtiniz yani... aslında uyumsuz değil ki kırlentleri de koyunca çok güzel uyar üzülme...tam bişey canlandıramadım gözümde o yüzden net bişey konuşamıyorum...
hayırlı olsun canım hiç üzülme, bu işler alırken ederken hep sıkıntı çıkıyor...bizde de sorun olmuştu, benim beğendiğimin farklısını göndermişler, ne uğraşmıştık zamanında sinir bozucu gerçekten..anlayabiliyorum seni..
Canim hali saray samyeli 11547 dalli yaprakli cicek olmayan bir hali petrol mavisi yesil kahue var ben telden baglandigimdan english home da kirlent resmi var mi goremedim onunda adini yazayim baltimore 2 goblen kirlent mavi geciyor adi fon perdesi de perde katologundan bakarsan baltimore diye geciyo sanirim bakalim begenecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?