Sizce ne olabilir...?

Erva-Taha

كُنْ فَيَكُونُ
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
1.044
1.021
133
Merhaba bayanlar bilenler vardir bu sene 2 düşük yaşadım... Adetimde düzensizlik olmadı... Simdi esas mesele BAT ıma 4-5 gün var, bir haftadir alt bölgede baskı hissi var adet yaklaştığı zaman rahim aşağı iner derler ama bu sanki farkli gibi içinizde böyle bişey yasayan varmi..?
Sizce korkmalimiyim herhangi bir rahatsızlık belirtisi olabilirmi...?

(Bu arada doktora git falan demeyin randevumu aldim ama sali günü öncesinde size sormak istedim...)

Geçmiş olsun. Tekrar hamile olabilme ihitmalin var mi?
Neden 2 kere dusuk olduğu arastirildi mi? Genelde kan pihtilasmasi yuzunden oluyor galiba bu dusukler.

Gecmis olsun tekrardan.

Geçmiş olsun. Tekrar hamile olabilme ihitmalin var mi?
Neden 2 kere dusuk olduğu arastirildi mi? Genelde kan pihtilasmasi yuzunden oluyor galiba bu dusukler.

Gecmis olsun tekrardan.
Teşekkür ederim hamileliğin 5 haftasindan sonra kanamam oldu ikisindede biri 3 aylik diğeri 2 aylikken düştü.Kromozomlarla ilgili olduğu söylendi...tekrar hamile kalabilme durumu var ama beklemeyi tercih etmistik...
Nasipte yokmus demekki hayırlısı dedik bizde... Teşekkür ederim...
Acaba baska bir rahatsizlik olabilirmi diye korkuyorum açıkçası simdi, o nedenle sormak istedim...

Umarim onemli birsey yoktur.

2 tane düşük yaşayıp tekrar hamile kalmak riskli değilmi bune acele biraz vücuduna zaman tanısan dinlendirsen

2 tane düşük yaşayıp tekrar hamile kalmak riskli değilmi bune acele biraz vücuduna zaman tanısan dinlendirsen
Hamileyim demedim dikkatli okursaniz... Ayrıca pes peşe degildiler...Arti doktorlar 2 adet döneminden sonra tekrar kalabilinir diyor... Hamilemiyim demedim Lütfen dikkatli okuyun...

Ben hamilesiniz sandım ayrıca 2 adet dönemimi bir arkadaşım düşük yaşadı 9 ay dr hamile kalmamasını önermişti

Doktorlara göre değişiyor ama en az iki ay tabi kişinin kendini buna hazır hissetmeside tabiki büyük rol oynuyor... 2 adet dönemi ile 6 adet dönemi diye biliyorum... Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin... lakin derdim başka cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…