• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne olabilir ? Ne yapmalıyım ?

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Adetime 4 gün kala sabah testinde pozitif görmüştüm heyecanla gidip kan testi verdim.2 saate çıkar dediler 3 saat oldu çıkmadı hastaneye gittim.Negatif için 0,100 bekleriz ama sizin değeriniz biraz üzerinde çıktı o yüzden 3. Kez bakıyoruz kanınıza dedi.1 saat sonra sonuç çıkar dedi.Ama 10 dk sonra baktığımda 0,100 sonuç yazmışlardı ben de dedim negatif demek ki.Zaten eve geldiğimde de testteki çizgi bir garip olmuştu boya izi gibi.Dün sabah test yaptım, varla yok arası bir hayalet çizgi vardı ama önemsemedim.Bugün adetime 2 gün kaldı sabah son kez test yaptım çünkü ağrı kesici içmem gerekiyor adetime kadar.Bir baktım dünden daha belirgin bir silik çizgi eşime gösterdim o da gördü.Ben şimdi ne yapayım sizce ? Yarın sabah bir test daha mı yapayım yoksa bugün tekrar başka bir yerde kan mı vereyim ? Bilemedim :(

Eklentiler

• 7D516E87-2433-4C29-86B5-753358A089B2.jpeg
    7D516E87-2433-4C29-86B5-753358A089B2.jpeg
    254 KB · Görüntüleme: 353
Benim bildiğim değer 5 in altındaysa gebelik yok demek, testte çizgiyi göremedim ışıktan kaynaklıdır belki, adet gecikmesi olana kadar kan tahlili yaptırmanıza gerek yok, idrar tahliliyle takip edersiniz.

Bende gördüm desem yalan olur gormedim desem o da yalan olur birsey gordum ama ışıktan mi cizgi mi bilemedim canım.
Bence başka bir yerde git tekrar baktır kanına çünkü hastane bir karışıklık olmisgibi duruyor sanki ya da sen karışık anlattın.

Arkadaşlar merhaba,
Adetime 4 gün kala sabah testinde pozitif görmüştüm heyecanla gidip kan testi verdim.2 saate çıkar dediler 3 saat oldu çıkmadı hastaneye gittim.Negatif için 0,100 bekleriz ama sizin değeriniz biraz üzerinde çıktı o yüzden 3. Kez bakıyoruz kanınıza dedi.1 saat sonra sonuç çıkar dedi.Ama 10 dk sonra baktığımda 0,100 sonuç yazmışlardı ben de dedim negatif demek ki.Zaten eve geldiğimde de testteki çizgi bir garip olmuştu boya izi gibi.Dün sabah test yaptım, varla yok arası bir hayalet çizgi vardı ama önemsemedim.Bugün adetime 2 gün kaldı sabah son kez test yaptım çünkü ağrı kesici içmem gerekiyor adetime kadar.Bir baktım dünden daha belirgin bir silik çizgi eşime gösterdim o da gördü.Ben şimdi ne yapayım sizce ? Yarın sabah bir test daha mı yapayım yoksa bugün tekrar başka bir yerde kan mı vereyim ? Bilemedim :KK43:
Cnm en garanti sonuç adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın diyor doktorlar, daha dur bi. Adetin geçsin, neden kafanı kurcalıyorsun böyle. Teste gelince silik bir çizgi görüyorum ben, gebe olabilirsin büyük ihtimalle. İlaç için acele etme, ılık suyla duş al iyi geliyor baş ağrısına.

Cnm en garanti sonuç adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın diyor doktorlar, daha dur bi. Adetin geçsin, neden kafanı kurcalıyorsun böyle. Teste gelince silik bir çizgi görüyorum ben, gebe olabilirsin büyük ihtimalle. İlaç için acele etme, ılık suyla duş al iyi geliyor baş ağrısına.

Adetlerim ağrılı geçiyor o yüzden doktorum ağrı kesiciyi 2-3 gün öncesinde içmeye başlamamı söylüyor o nedenle acele ettim biraz çok ağrılı olurum çünkü.Bu arada akşam 2 saat tuvaletimi tuttum tekrar bir test yaptım.5 dk içinde silik çizgi yine çıktı.Hayırlısı diyeyim dediğin gibi yapacağım canım teşekkür ederim

Cnm belki gebesin adet olmayacaksın, riske etme bebeğini. Bak yine çizgi çıkmış, hem zaten gebeliğin en başında adet olacakmışsın gibi ağrı olur mutlaka. Ben doktora sormuştum kanaman varsa tehlikeli yoksa normal bebek yerleşiyor demişti. Bekle biraz daha 😉❤️

Arkadaşlar merhaba,
Adetime 4 gün kala sabah testinde pozitif görmüştüm heyecanla gidip kan testi verdim.2 saate çıkar dediler 3 saat oldu çıkmadı hastaneye gittim.Negatif için 0,100 bekleriz ama sizin değeriniz biraz üzerinde çıktı o yüzden 3. Kez bakıyoruz kanınıza dedi.1 saat sonra sonuç çıkar dedi.Ama 10 dk sonra baktığımda 0,100 sonuç yazmışlardı ben de dedim negatif demek ki.Zaten eve geldiğimde de testteki çizgi bir garip olmuştu boya izi gibi.Dün sabah test yaptım, varla yok arası bir hayalet çizgi vardı ama önemsemedim.Bugün adetime 2 gün kaldı sabah son kez test yaptım çünkü ağrı kesici içmem gerekiyor adetime kadar.Bir baktım dünden daha belirgin bir silik çizgi eşime gösterdim o da gördü.Ben şimdi ne yapayım sizce ? Yarın sabah bir test daha mı yapayım yoksa bugün tekrar başka bir yerde kan mı vereyim ? Bilemedim :KK43:
silik bir çizgi var iyisi mi yarın başka bi yerde kan verin

Kan verdim bugün 20,77 çıktı adetime 2 gün var inşallah artar :(
Hamilesin işte gözün aydın olsun tekrar cnm, artar değer hiç merak etme❤️ bnm 1 ay +2günlüktü sanırım 184 dü değerim. Doktor 10 gün süreyle ilişkiye girme demişti ben 9 ay girmedim 😂 bişeyde olmadı. Sanada olmaz yükselir değerin. Çokk sevindim senin adına ❤️

Back