ne ara sevdin ki ve sevgili olmadan nasıl gelip istiyomuş seni kafamda deli sorularbir cocuk var surekli benimle konusmak istiyor ..bende firsat verdim konusmasina ..beni sevdigini ama simdi maddi durumunun iyi olmadigini soyluyor eger islerini yoluna koyarsa gelip isteyecegini soyluyor bende kabul ettim beklemesini ama surekli baska kizlarla konusuyor sorunca arkadaslarm diyor peki neden sevgilin degilim sevgili olursak kavga edersek biter ben seninle simdilik arkadas kalmak istiyorum sen cok iyi bir kizsin falan diyor konusmak istemiyorm illa konusmami istiyor konussam da cok nadir cevap veriyor kafam allak bullak seviyorum da
erkekler sever böyle şeyleri sen üstüne alınmaNetten sildim diye kendi inşaat mühensi yandaki binaya benden dolayı geldi ve bütün ailemi tanıdı peki neden bu kadar uğraşıyor:/beni neolur yalnız bırakma vivaviva
bir cocuk var surekli benimle konusmak istiyor ..bende firsat verdim konusmasina ..beni sevdigini ama simdi maddi durumunun iyi olmadigini soyluyor eger islerini yoluna koyarsa gelip isteyecegini soyluyor bende kabul ettim beklemesini ama surekli baska kizlarla konusuyor sorunca arkadaslarm diyor peki neden sevgilin degilim sevgili olursak kavga edersek biter ben seninle simdilik arkadas kalmak istiyorum sen cok iyi bir kizsin falan diyor konusmak istemiyorm illa konusmami istiyor konussam da cok nadir cevap veriyor kafam allak bullak seviyorum da
bir cocuk var surekli benimle konusmak istiyor ..bende firsat verdim konusmasina ..beni sevdigini ama simdi maddi durumunun iyi olmadigini soyluyor eger islerini yoluna koyarsa gelip isteyecegini soyluyor bende kabul ettim beklemesini ama surekli baska kizlarla konusuyor sorunca arkadaslarm diyor peki neden sevgilin degilim sevgili olursak kavga edersek biter ben seninle simdilik arkadas kalmak istiyorum sen cok iyi bir kizsin falan diyor konusmak istemiyorm illa konusmami istiyor konussam da cok nadir cevap veriyor kafam allak bullak seviyorum da