Sizce ne anlama geliyor, umut var mıdır?

designerd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
28
8
26
Birkaç ay önce sevgilimle ayrıldık iş yoğunluğu sebebiyle, daha sonrasında yeni açmış olduğu iş hesabından beni takibe aldı; üstelik sadece birkaç yakın arkadaşını bir de beni takip etmişti. Sizce hala aklında olduğumu mu gösterir?

İş yoğunluğu sebebiyle ayrıldıysanız zaten bu duruma göre ayrılıktır ve durum değiştiğinde tekrar beraber olmayı akla getirir, bence aklında olmasanız kesinlikle şuan bunu düşündürmezdi, ama bu durumun sizde karşılığı önemli ? Tekrar olacak mısınız, bi sinyal göndermiş bunu alacak mısınız ? Ne kadar sürdü ilişkiniz, yoğun muydu ? Mesela bende ayrılık yaşadım ama bizde yıpranmışlık ve saygısızlık vardı, artık mesaj atsa bile ifade etmiyor, hayatında yokum ama yoklayım istiyor. Bu hiç hoş değil.

uzun süreli değil fakat yoğun bir ilişkiydi, bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum ama kendisinden başka bir adım göremedim hala işleriyle meşgul

uzun süreli değil fakat yoğun bir ilişkiydi, bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum ama kendisinden başka bir adım göremedim hala işleriyle meşgul
böyle bir şeyi bilinçsiz yapmış olamaz bence de. ama neden kendi hesabından değil de iş hesabından? belki de başkalarının sizi takibe aldığını görmesini istemedi? Yoklayayım ama gizliden gizliye yoklayayım. sinsice bir davranış gibi geldi bana. belki de o kendince ilk adımı attı şimdi de sizden bekliyor

Benim erkek arkadasım twitter hesabımdan çıkmıyordu sifre degistirsemde kapmamış geç gördüm, böyle sinsi hareketleri vardı ama aramıyordu da, böyle anlamsız hareketlerle büyüyor işte çocuklar..

Benim erkek arkadasım twitter hesabımdan çıkmıyordu sifre degistirsemde kapmamış geç gördüm, böyle sinsi hareketleri vardı ama aramıyordu da, böyle anlamsız hareketlerle büyüyor işte çocuklar..
oyuncak gibi oynuyorlar insanlarla delirmemek elde değil. hani küçükken balonlar vardı ucunda da lastik elimize takar çat çat çat vururduk balona. bunlar da öyle kendilerine çekip çekip tekrar vurmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…