- 9 Kasım 2020
- 28
- 8
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denenmisi denemek yok hiç olmadı kitabımda.olduramazsin .Bence ümitlenmeyin
Ayrılıkla sonuçlanan ilişkilerde denemek olmuyor bence denenmişi denemeyin
uzun süreli değil fakat yoğun bir ilişkiydi, bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum ama kendisinden başka bir adım göremedim hala işleriyle meşgulİş yoğunluğu sebebiyle ayrıldıysanız zaten bu duruma göre ayrılıktır ve durum değiştiğinde tekrar beraber olmayı akla getirir, bence aklında olmasanız kesinlikle şuan bunu düşündürmezdi, ama bu durumun sizde karşılığı önemli ? Tekrar olacak mısınız, bi sinyal göndermiş bunu alacak mısınız ? Ne kadar sürdü ilişkiniz, yoğun muydu ? Mesela bende ayrılık yaşadım ama bizde yıpranmışlık ve saygısızlık vardı, artık mesaj atsa bile ifade etmiyor, hayatında yokum ama yoklayım istiyor. Bu hiç hoş değil.
böyle bir şeyi bilinçsiz yapmış olamaz bence de. ama neden kendi hesabından değil de iş hesabından? belki de başkalarının sizi takibe aldığını görmesini istemedi? Yoklayayım ama gizliden gizliye yoklayayım. sinsice bir davranış gibi geldi bana. belki de o kendince ilk adımı attı şimdi de sizden bekliyoruzun süreli değil fakat yoğun bir ilişkiydi, bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum ama kendisinden başka bir adım göremedim hala işleriyle meşgul
uzun süreli değil fakat yoğun bir ilişkiydi, bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum ama kendisinden başka bir adım göremedim hala işleriyle meşgul
Benim erkek arkadasım twitter hesabımdan çıkmıyordu sifre degistirsemde kapmamış geç gördüm, böyle sinsi hareketleri vardı ama aramıyordu da, böyle anlamsız hareketlerle büyüyor işte çocuklar..böyle bir şeyi bilinçsiz yapmış olamaz bence de. ama neden kendi hesabından değil de iş hesabından? belki de başkalarının sizi takibe aldığını görmesini istemedi? Yoklayayım ama gizliden gizliye yoklayayım. sinsice bir davranış gibi geldi bana. belki de o kendince ilk adımı attı şimdi de sizden bekliyor
oyuncak gibi oynuyorlar insanlarla delirmemek elde değil. hani küçükken balonlar vardı ucunda da lastik elimize takar çat çat çat vururduk balona. bunlar da öyle kendilerine çekip çekip tekrar vurmaya çalışıyorlarBenim erkek arkadasım twitter hesabımdan çıkmıyordu sifre degistirsemde kapmamış geç gördüm, böyle sinsi hareketleri vardı ama aramıyordu da, böyle anlamsız hareketlerle büyüyor işte çocuklar..