• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne almalıyım ?

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Merhaba kızlar
Oğlum 16 aylık her şeyi ağzına sokuyor, yiyor resmen .. ben boyama kitabı almak istiyorum yani çizsin dursun Karalasın dursun ama zarar vermeyecek nasıl bir şey önerirsiniz acaba ?

Ben kalın boya kalemlerinden aldım kısa olanlardan kısa yoksa uzunlardan kır aç kirdigin yerden ki o tırtıklı yeri batmasın bir yerine, ince boya kalemleri eline de olmuyor hem bir yerine batmasın, büyük boy bı resim defteri aldım zaten parçalıyor, nasıl olduğu çok önemli değil, ya da geniş çizgili boyama kitabı ilk etapta yeter parça pincik yapıyor 😊 parmak boyası da aldım ama heryeri leş yapıyor tavsiye etmem elleri falan yıkamak o yüzden çıkarmak sıkıntı 🤣

Ben kalın boya kalemlerinden aldım kısa olanlardan kısa yoksa uzunlardan kır aç kirdigin yerden ki o tırtıklı yeri batmasın bir yerine, ince boya kalemleri eline de olmuyor hem bir yerine batmasın, büyük boy bı resim defteri aldım zaten parçalıyor, nasıl olduğu çok önemli değil, ya da geniş çizgili boyama kitabı ilk etapta yeter parça pincik yapıyor 😊 parmak boyası da aldım ama heryeri leş yapıyor tavsiye etmem elleri falan yıkamak o yüzden çıkarmak sıkıntı 🤣
Ya ağzına sokuyor yiyor resmen ..
ne aldın linkini yada resmini atar mısın

Ohoo faberindi de ilk takımın üstüne en az dört beş takım eskittik üç yaşına geldi artık benim ağzına sokma huyu yoktu sıkıntı yaşamadım da internetten temiz içerikli boyaları araştırırsan daha iyi olur ağıza sokma işini atlatana kadar

Merhaba kızlar
Oğlum 16 aylık her şeyi ağzına sokuyor, yiyor resmen .. ben boyama kitabı almak istiyorum yani çizsin dursun Karalasın dursun ama zarar vermeyecek nasıl bir şey önerirsiniz acaba ?
Ben bu markanın boya kalemlerini kullanıyorum bunları yesede sıkıntı olmuyor . Tabi başında durup sürekli uyardim kontrolümde boyadı . Hani gozunuzden kaçarsa sorun olmuyor.
Resim defterinde yaz sil şeklinde musluk altında bile yıkanıyor karalasin yeemye calissada sorun değil yani koparamaz. Tavsiye ederim bunları.

Eklentiler

• 1000151042.jpg
    1000151042.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000151041.jpg
    1000151041.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 8
Back