- 16 Ekim 2018
- 32
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi Canandemir344
JdksksobyisksyjkslsnsksksnskKız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Yaş kaç ?Kız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Dertlere bak yaKız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Naz seven insana yapılır, tanımadığınız insana ne nazı yapıyorsunuz?Kız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Olay öyle gelişiyor ben de biraz meraklıyım ondanSizin de nedense hep kankalarınız adına konu açma egiliminiz var hshsh
Kendini ağırdan almak gibi böyle yani yoksa kolay olunca kimse değer vermiyor insana o sebeple maalesef. Benim kafada olsa hemen olur olur canım dese eminim kimse ona değer vermezdi nasıl olsa boşmuş hemen de koştu falan derler insanları biliyorsunuz acayipler cidden.Naz seven insana yapılır, tanımadığınız insana ne nazı yapıyorsunuz?
Bir arkadaşım ekolünü yemedim.
Bir hafta ne düşünülecek. Direk naz. Hayır biri önerilmiş sadece. Atıyorum adam çocukludur, askerdir falan hani bazı zorluklar vardır o zaman ben bir düşüneyim yapabilir miyim denebilirmama dümdüz durum için ya evettir ya hayır, bir haftada ne olacakKız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
O olaylar öyle olmuyor sapla saman karışmış.Hic tanimadiginiz adamı ağırdan almak saçma ötesi birbirinin yüzünü dahi görmemiş belki begenmeyecek . Beğenir iş olursa yapsın nazı , taktiğiKendini ağırdan almak gibi böyle yani yoksa kolay olunca kimse değer vermiyor insana o sebeple maalesef. Benim kafada olsa hemen olur olur canım dese eminim kimse ona değer vermezdi nasıl olsa boşmuş hemen de koştu falan derler insanları biliyorsunuz acayipler cidden.
Yani niyeti naz olsun karşı taraf onu kesin bilmesin. Siz beni istediniz ama siz istediniz diye değil asıl ben istersem ya da istedim diye oldu şeklinde. Diğer türlüsünü yapsa eminim kimse ona değer vermezdi hemen atladı bir sorunumu var acaba derlerde gerçekler böyle bizim toplumumuzda.Bir hafta ne düşünecek kankanız?
Ooo bir hafta bekletti demek ki çok değerli bir kadın diyeceklerini mi düşünüyorsunuz gerçekten?Kendini ağırdan almak gibi böyle yani yoksa kolay olunca kimse değer vermiyor insana o sebeple maalesef. Benim kafada olsa hemen olur olur canım dese eminim kimse ona değer vermezdi nasıl olsa boşmuş hemen de koştu falan derler insanları biliyorsunuz acayipler cidden.
Kankan mi yoksa kendin için mi soruyorsun, utanma çekinme bak, biz bizeyiz burdaKız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Yani niyeti naz olsun karşı taraf onu kesin bilmesin. Siz beni istediniz ama siz istediniz diye değil asıl ben istersem ya da istedim diye oldu şeklinde. Diğer türlüsünü yapsa eminim kimse ona değer vermezdi hemen atladı bir sorunumu var acaba derlerde gerçekler böyle bizim toplumumuzda.